Orbis Design hotel & Spa
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Svetog Save 2, Paraćin

Vidi na mapi

Kapacitet

150

Proslavite svoj specijalan dan u prestižnom Orbis Design hotel & Spa koji će vam priuštiti dan za pamćenje. Kakav god povod imali za proslavu, ovo je mesto gde će svaka proslava izgledati kao iz bajke. Neki trenuci zaslužuju jedinstveni ambijent, a upravo takav ambijent vas očekuje u Orbis Design hotel & Spa.

 

ORBIS DESIGN HOTEL & SPA PROSLAVE

 

Magični Orbis Design hotel & Spa organizuje proslave sa stilom. Uživaćete u svakom trenutku koji će biti ispunjen isključivo pozitivnom energijom i atmosferom na kojoj će vam mnogi pozavideti. Orbis Design hotel & Spa nudi i više od obične proslave, zato je ovo sjajna prilika da uživate na malo drugačiji način uz vaše najdraže.

 

Restoran Švajcarija

 

Orbis Design hotel & Spa u svojoj ponudi ima dva prostora u kojima je moguće organizovati manju ili veću proslavu, u zavisnosti od vaših potreba. Restoran Švajcarija nalazi se na prvom spratu hotela i predstavlja elegantan prostor u kojem će vaša proslava izgledati savršeno. Kapacitet restorana Švajcarija je 130 mesta, a po vašoj želji, restoran se može preurediti prema vašim idejama.

U pitanju je enterijer dizajniran sa posebnom pažnjom, kako bi u potpunosti doprineo lepoti i eleganciji koju daje. Proslave u ovom restoranu pravo su uživanje, posebno kada je o atmosferi reč. Prostranost restorana pruža mogućnost da tokom celog dana uživate u plesu i dobroj zabavi sa vašim gostima.

 

Klub Marko Sky Lounge

 

Pored restorana Švajcarija, Orbis Design hotel & Spa predstavlja i svoj klub Marko Sky Lounge koji se nalazi na petom spratu hotela. Proslave u ovom klubu zaista imaju svoju čar, pre svega zbog neodoljivog pogleda na grad i reku Crnica. Izuzetno moderan i komforan, klub Marko je kapaciteta do 150 zvanica i pruža mogućnost organizacije proslava različitog koncepta. U klopu kluba nalszi se i dečija igraonica u kojima će najmlađi gosti posebno uživati.

Ono čime se Orbis Design hotel & Spa može pohvaliti, jeste besprekorna organizacija proslave da najsitnijih detalja. Ukoliko želite, možete celokupnu organizaciju prepustiti stručnom timu koji će vašu proslavu dovesti do savršenstva.

U restoranu takođe postoji mogućnost organizacije bife ponude (ručak ili večera) i u ponudi su tri različite vrste menija koji možete odabrati prema vašim ukusima. Kompletnu ponudu možete pogledati klikom na link ovde dole u nastavku nakon standardne ponude.

Orbis Design hotel & Spa želi da u potpunosti uživate kao i vaši gosti, i da u svakom trenutku tokom vaše proslave osetite lepotu svega što vas okružuje. Odaberite dekoraciju, bend i meni po želji, u skladu sa vašim ukusima.

U ponudi su 3 vrste paketa po cenama od 25€, 30€ i 39€ a kompletnu ponudu možete pogledati klikom na link ovde. 

Odaberite meni po Vašem ukusu i uživajte u neodoljivim ukusima koji su pažljivo odabrani.

Ako želite da Vaša proslava izgleda kao iz bajke, Orbis Design hotel & Spa predstavlja savršeno mesto za vaše najlepše trenutke.

 

 

ORBIS DESIGN HOTEL & SPA ADRESA


Prestižni Orbis Design hotel & Spa nalazi se u Paraćinu, u samom centru zbivanja, na adresi Svetog Save broj 2.

 

 

ORBIS DESIGN HOTELA & SPA KONTAKT

Ukoliko ste rešili da organizujete proslavu u luksuznom Orbis Design hotel & Spa, za sve dodatne informacije možete konaktirati +38135573444.

 

Slike Orbis Design hotel & Spa
ADRESA Orbis Design hotel & Spa

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara
Sve ponude Nova godina