Our Pub
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Beogradska 71, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

200

Our pub je sjajno mesto koje ćete zavoleti već pri prvom susretu. Kao lokal koji okuplja prijatnu ekipu gotovo svakog dana tokom cele nedelje, Our pub je odlično mesto za sve vrste proslava.

 

OUR PUB ZA PROSLAVE

 

Our pub za proslave učiniće vaš specijalan dan savršenim u svakom smislu. Enterijer ovog bara je toliko interesantan i jedinstven da ćete i vi i vaši gosti doživeti sjajne trenutke vredne pamćenja. Ne smemo izostaviti činjenicu da Our pub u svojoj ponudi ima odlična piva koja su za svaku priliku i preporuku. Pored piva, tu su i kompletna ponuda svih pića u kojima ćete takođe uživati i koja će se služiti tokom cele proslave.

Što god da pomislite kao povod za proslavu, Our pub je idealan za svaku priliku. Vrhunsko i ljubazno osoblje biće vam na raspolaganju u svakom trenutku tokom cele proslave tako da nećete morati da brinete ni o čemu.

Ukoliko želite, možete kompletnu organizaciju prepustiti našem stručnom timu koji se oganizacijom proslava bave već dugi niz godina i srediće sve do najsitnijih detalja kako biste bili zadovoljni.

Our pub iza sebe ima dosta uspešno organizovanih proslava, zbog čega vam možemo garantovati odličnu zabavu. 

 

OUR PUB ADRESA

 

Sjajni i dobro poznati Our Pub nalazi se na odličnoj lokaciji, u pitanju je ulica Beogradska 71, Beograd.

 

OUR PUB KONTAKT

 

Ukoliko biste želeli da proslavite vaš poseban dan u Our Pub-u, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Our Pub

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Our Pub

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Iva
Iva
Odličan lokal za opuštenu proslavu!
26.01.2021.