Picerija Atos za proslave
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Bulevar Arsenija Čarnojevića 95, Novi Beograd, Blok 24

Vidi na mapi

Kapacitet

70

Picerija Atos učiniće vaše proslave nezaboravnim. Odaberite jednu od najpopularnijih picerija sa dugom tradicijom i uživajte u najlepšim ukusima za vas specijalan dan. Prijatan ambijent, odlična usluga i neodoljivi ukusi je ono što vas očekuje u dobro poznatoj piceriji Atos. Neka najlepši ukusi picerije Atos budu vaš glavni razlog zbog čega je proslava u ovoj piceriji pravi izbor. 

 

PICERIJA ATOS PROSLAVE

 

Picerija Atos iza sebe ima proslave koje se i dan, danas prepričavaju. Odaberite meni po želji i uživajte zajedno sa vašim gostima u kompletnoj organizaciji koja je ovde uvek besprekorna. Zahvaljujući svom psotojanju od preko 19 godina, zadobili su poverenje svojih gostiju zbog čega je picerija Atos najčešći odabir kada su proslave različitog tipa u pitanju, posebno kada je reč o rođendanima, krštenjima, poslovnim ručkovima, itd.

 

 

Kapacitet picerije Atos je do 70 mesta, što je čini pogodnom za sve proslave bilo da želite manji ili veći broj ljudi. Po želji, možete sami odabrati dekoraciju i muziku, ili to možete prepustiti stručnom timu organizatora koji će organizovati celu proslavu do najsitnijih detalja. Vaše je da kažete svoje želje, a njihovo je da vaše želje pretoče u realnost.

Picerija Atos tačno zna šta vam je potrebno za proslave, zato ne sumnjanjte u njihovo dugogodišnje iskustvo. Pored odlične i najbolje pizze u gradu, za proslave možete poručiti i meni koji podrazumeva kompletan roštilj, kao i kuvana jela. Očekuje vas uvek sveža i kvalitetno spremljena jela po čemu se Atos picerija pamti.

Sve je osmišljeno s' ljubavlju i sa željom da potpuno uživate u svakom trenutku sa vašim gostima.

Dozvolite sebi pravi užitak i neka vaša proslava bude proslavljena sa stilom i u prijatnom ambijentu koji će učiniti da se osećate zaista opušteno.

 

 

PICERIJA ATOS ADRESA

 

Tradicionalna picerija Atos nalazi se na odličnoj lokaciji, u pitanju je adresa Bulevar Arsenija Čarnojevića 95, Novi Beograd, Blok 24.

 

PICERIJA ATOS KONTAKT

 

Ukoliko želite da proslavite vaš poseban datum u piceriji Atos, za sve dodatne informacije pozovite sledeće brojeve:

011-311-44-27

062-279-035

063-279-124

 

Slike Picerija Atos za proslave

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Picerija Atos za proslave

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Olivera
Olivera
Najukusnija jela u gradu!
09.12.2021.