Pupin bar
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Bulevar Vudro Vilsona 12, Beograd

Vidi na mapi

Za one koji žele proslavu u ekskluzivnom ambijentu koji će zadovoljiti sve standarde, Pupin bar Beograd je vaš pravi odabir. Uživajte u eleganciji i sofisticiranom stilu Pupin longe bara koji će se potruditi da vaša proslava bude zaista nezaboravna.

Kakav god povod imali za proslavu, ovo je mesto gde će svaki važan trenutak biti na samom vrhuncu. U prestižnom TC Galerija nalazi se Pupin bar koji polako osvaja srca svojim neodoljivim enterijerom.

 

PUPIN BAR PROSLAVE

 

Pupin bar sve proslave učinio je neverovatnim. Ceo prostor je zaista unikatan i pruža pravu dozu elegancije koja vam je potrebna za proslavu kao iz bajke. Bilo da želite da obeležite rođendan, venčanje, korporativnu proslavu ili da imate neki drugi povod za slavlje, Pupin bar će vam se prilagoditi u svakom smislu.

Očekuje vas posebno dekorisan ambijent, muzika po vašem ukusu i neodoljivi zalogaji vrsnih specijaliteta koje sami možete odabrati. 

Za sve goste postoji parking šoping centra gde će vaše vozilo biti sigurno tokom cele proslave. Pupin bar se može pohvaliti vrhunskom uslugom koja će vam biti na raspolaganju tokom celog dana. 

Doživite magične trenutke sa vašim najdražima u luksuznom ambijentu Pupin bara u Beogradu.

Sa ponosom predstavljamo i Pupin bar Nova godina koja obara sve rekorde interesovanja i posećenosti!

 

PUPIN BAR ADRESA

 

Kao što smo predhodno pomenuli, novi Pupin bar nalazi se u ekskluzivnom TC Galerija, na prizemlju, ulaz 4, a adresa shopping centra je Bulevar Vudro Vilsona 12, Beograd.

 

PUPIN BAR KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite sjajni Pupin bar i uživate sa vašim prijateljima, možete rezervisati sto pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Pupin bar

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Pupin bar

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara