Radison Blu Old Mil za proslave
- Rezervacije: 062-111-22-33
(2)

Adresa

Bulevar Vojvode Mišića 15, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

225 gostiju

Hotel Radisson Blu Old Mill je najnoviji hotel u Beogradu, izdvaja se svojim jedinstvenim dizajnom i svim budućim mladencima nudi savremeno opremljen ambijent i besprekornu uslugu.

Jedinstveno okruženje u kombinaciji sa luksuzom koji sa sobom nosi Radisson Blu Old Mill sa sigurnošću će ispuniti sva Vaša očekivanja. Proslavite Vaš veliki dan u beogradskom hotelu Radisson Blu Old Mill.

 

HOTEL RADISSON COLLECTION PROSLAVE

 

Kao najnoviji hotel u Beogradu Radisson Collection proslave će učiniti neverovatnim. Profesionalni tim za organizaciju venčanja će učiniti sve da Vaš događaj bude savršeno organizovan, baš kao što ste oduvek zamišljali. Hoteli su idealna mesta za proslavu jer poseduje kompletan tim za organizaciju koji će dovesti sve do savršenstva. 

Luksuzan ambijent i sofisticirani stil restorana u sklopu hotela doprineće lepoti vašeg najvažnijeg dana i učiniće da bude zaista magičan. Neka svaki trenutak tokom vašeg dana bude ispunjen isključivo lepotom i prijatnim momentima u kojima ćete uživati sa vašim najdražima.

Kapacitet sedecih mesta je do 225, što čini Radisson Blu Old Mill pogodnim za svaku vrstu proslave. Bilo da je u pitanju venčanje, rođendan ili korporativna proslava, ovo je definitivno savršeno mesto za uživanje. Odaberite luksuzan hotel Radisson Blu i doživite proslavu za pamćenje, a osoblje hotela potrudiće se da vam obranizuje sve do najsitnijih detalja

Ono na šta je hotel posebno ponosan, jeste hotel Radisson Nova godina gde je proslava novogodišnje večeri prava senzacija i uživanje.

 

 

HOTEL RADISSON BLU OLD MILL ADRESA

 

Hotel Radisson Blu Old Mill nalazi se na odličnoj lokaciji koja povezuje gotovo sve delove grada, a adresa je Bulevar Vojvode Mišića 15, Beograd.

 

 

HOTEL RADISSON BLU OLD MILL KONTAKT

 

Ukoliko želite da proslavite vaš poseban dan u prestižnom hotelu Radisson Blu Old Mill, sve dodatne informacije možete dobiti putem broja 062 111 22 33.
 

 

Slike Radison Blu Old Mil za proslave

Dodatne informacije

Parking

Privatni parking
ADRESA Radison Blu Old Mil za proslave

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(2) Komentara
Tanja
Tanja
Najlepši ambijent za proslave!
20.12.2021.
Najbolje mesto za proslave u Beogradu
Najbolje mesto za proslave u Beogradu
Stvarno najbolje!
16.08.2019.