Ranch & Resort
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Surčinska 19a, Novi Beograd, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

400

 

Ako ste zamišljavi vašu proslavu kao iz bajke, u restoranu Rich & Resort to je definitivno moguće. Magičan ambijent učiniće vaš specijalan dan savršenim i jedinstvenim, a uživaćete i vi i vaši gosti.

 

RICH & RESORT BEOGRAD

 

Rich & Resort Beograd osmišljen je sa idejom da vaše proslave učini jedinstvenim. Svaki delić uređen je sa puno ljubavi i pažnje, kako biste i vi i vaši gosti uživali u svakom trenutku. Ono što definitivno oduševljava sve psoetioce, jeste zelenilo po čemu je Rich & Resort na daleko poznat. 

Ako ovlite prirodu onda je ovo savršen ambijent za vaše venčanje ili bilo koju vrstu proslave. Bićete okruženi najlepšim drvećem i cvećem koje će svakako doprineti lepoti i dobrom raspoloženju svakog gosta.

Tu je smešten i beli elegantan šator gde će se odvijati magija i uživanje koje nema cenu. Očekuje vas profesionalna usluga koja će vam biti na raspolaganju tokom celog dana, a što se tiče dekroacije i muzike, možete sami odabrati ili vam mogu pomoći organizatori venčanja.

Udovoljiće vam u svakom trenutku i ono što je najvažnije, ispuniće sve vaše želje, jer njima je važno kako se vi osećate.

 

RICH & RESORT ADRESA

 

Rich & Resort nalazi se nedaleko do Beograda, na putu za Surčin, a adresa je Surčinka 19a, Beograd.

 

RICH & RESORT KONTAKT

 

Ukoliko želite da odranizujete proslavu u magičnom ambijentu Rich & Resort, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

Slike Ranch & Resort

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da
ADRESA Ranch & Resort

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara