Restoran Acin Ranč
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Duboka Bara, Nova 1. br. 18, Krnjača, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

300 osoba

Restoran Acin Ranč koji se nalazi u Krnjači nudi vam prostor za proslave u prirodi i u mirnom delu Beograda. Organizujte vašu proslavu daleko od gradske buke.

 

ACIN RANČ ZA PROSLAVE


Restoran Acin Ranč za proslave
vam nudi prostor za proslave sa vrhunskim gastronomskim ućitkom raznovrsne nacionalne i internacionalne kuhinje. Kapacitet tradicionalnog restorana Acin ranč spreman je da ugosti i do 300 sedećih mesta u restoranskoj sali, dok je kapacitet otvorene bašte do 50 sedećih mesta. Specijaliteti koji se pripremaju u ovom restoranu je remek delo šefa kuhinje, koji će vas ostaviti bez reči kada probate tu hranu.

Restoran je pogodan za sve vrste privatnih i korporativnih proslava, bilo to da je svadba, venčanje, krštenje deteta, korporativna proslava firme i raznih dugih događaja. Acin Ranč restoran je klimatizovan i poseduje veliki parking za sve svoje posetioce.

 

ACIN RANČ LOKACIJA


Restoran Acin Ranč nalazi se u beogradskom naselju Krnjača, odnosno na lokaciji Duboka Bara, Nova 1. br. 18, Krnjača, Beograd.

 

ACIN RANČ KONTAKT


Ukoliko želite da organizujete vašu privatnu ili korporativnu proslavu u restoranu Acin rančmožete nas kontaktirati na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp) kako bismo vam pomogli pri daljoj organizaciji vaše proslave.

 

Slike Restoran Acin Ranč

Dodatne informacije

Parking

Da
ADRESA Restoran Acin Ranč

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara
Sve ponude Nova godina