Restoran Bajaderica za proslave
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Pančevački put 2A, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

do 100 osoba

RESTORAN BAJADERICA ZA PROSLAVE


Želite da organizujete vašu privatnu proslavu na reci u tihom delu Beograda? Onda je Bajaderica za proslave pravo mesto za vas. Restoran Bajaderica za proslave nalazi se u mirnom delu Beograda, ispod Pančevačkog mosta, na adresi Pančevački put 2A, Beograd.

Nedaleko od gradske buke i gužve, na lepom plavom Dunavu postoji jedno novootvoreno mesto koje odiše mirom, veoma prijatnim ambijentom i prelepim pogledom. Bajaderica je idealno mesto za male vrste privatnih proslava kao što je svadba i venčanje, krštenje deteta ili 18. rođendan. Ambijent je prilagođen tako da se svaki gost oseća prijatno i komforno.


restoran bajaderica za proslave

PROSLAVE DO 100 LJUDI


Bajaderica za proslave je idealno mesto za vašu privatnu ili korporativnu proslavu ukoliko biste to želeli da obeležite u nekom intimnijem prostoru na reci sa izvanrednim pogledom.

Ambijent Bajaderice je rađen u kombinaciji detalja čuvene Vojvodine i Grčkog stila i u ovom prijatnom ambijentu možete organizovati proslave do 100 ljudi.

bajaderica proslave do 100 ljudi


RESTORAN BAJADERICA ZA PROSLAVE KONTAKT


Kontakt telefon za proslave u restoranu Bajaderica je 062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

Slike Restoran Bajaderica za proslave

Dodatne informacije

Parking

Da
ADRESA Restoran Bajaderica za proslave

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Miladin
Miladin
jedan od najlepših restorana na Dunavu, osoblje je veoma ljubazno i profesionalno što je dodatno ulepšalo veselje na našoj svadbi.
24.02.2020.