Restoran bazeni Živković
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Mileve Marić BB ( bivša Braće Nikolić ), Surčin

Vidi na mapi

Kapacitet

200 mesta

 

Ukoliko želite savršeno venčanje iz snova, restoran bazeni Živković ostaviće vas bez teksta. Savršen enterijer i prelep ambijent je upravo ono što izdvaja ovo mesto od ostalih restorana. Šta god poželeli da prosalvite ovde, vaša proslava će biti veoma specijalna i jedinstvena.


RESTORAN BAZENI ŽIVKOVIĆ ZA PROSLAVE

Restoran bazeni Živković nalazi se u Surčinu okružen šumom što čini ovu lokaciju odličnom za sve vrste proslava jer je udaljena od gradske vreve i gužve. Kao lider u organizaciji modernih venčanja, korporativnih proslava i svadbi, restoran Živković za proslave je mesto na kojem možete ostvariti sve svoje želje kada je u pitanju povod za slavlje. Kao otmen i vrlo prijatan restoran gde možete napraviti fantastičnu atmosferu, razlikuje se i po tome što se može u potpunosti transformisati u formu koja Vam odgovara. 

Restoran Živković se još po nečemu izdvaja od ostalih lokala jer pored odlične sale u sklopu restorana tu je i romantičan prostor napolju koji vam omogućava da izgovorite sudbonosno "Da" vašem partneru.

Ovo prelepo mesto nudi organizaciju svih vrsta proslava kao što su svadbe, krštenja, banketi, dečiji rođendani, poslovni skupovi, proslave firmi i venčanja na otvorenom. U ponudi je fantastičan meni koji će i vas i vaše goste oboriti sa nogu svojim ukusima. Ukoliko biste organizaciju prepustili njihovom odličnom timu budite uvereni da će sve biti organizovano do najsitniji detalja i da će sama dekoracija biti fantastična. Sala je kapaciteta do 200 gostiju, a do 400 ukoliko se spoje bašta i sala.

Gostima su na raspolaganju i drugi sadržaji kao sto su stoni tenis, bilijar, pikado. Za najmlađe goste tu je posebno osmišljena igraonica koja će ih i te kako zabaviti.
Na raspolaganju je i parking prostor za preko 100 vozila, tako da će Vaši automobili biti na sigurnom.

 

RESTORAN BAZENI ŽIVKOVIĆ ADRESA

Kao što smo pomenuli, restoran bazeni Živković nalazi se u Surčinu, daleko od gužve, na adresi Mileve Marić BB (bivša Braće Nikolić).


RESTORAN BAZENI ŽIVKOVIĆ KONTAKT

Ukoliko se slažete sa nama da je ovo idealno mesto za vašu proslavu, pozovite nas kako biste dobili dodatne informacije i kako biste mogli da rezervišete vas termin 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Restoran bazeni Živković

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran bazeni Živković

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara
Sve ponude Nova godina