Restoran Breza RM za proslave
- Rezervacije: 062/262-212
(2)

Adresa

Babin lug 26, Vinča

Vidi na mapi

Kapacitet

250 mesta

Na periferiji Beograda, na samom ulazu u Vinču pored Smederevskog puta, a u nedalekoj blizini najstarijeg neolitskog naselja u svetu, izolovan od buke, smešten je restoran "Breza".  Restoran Breza je otvoren 1989. godine. Sagradio ga je i uspešno vodio do kraja života, Radisav Marković – Kurta, po čijem je nadimku u narodu postao poznat kao restoran „Kod Kurte“.

Poštenim odnosom prema gostima i srdačnošću Kurta je stekao ugled poštenog i plemenitog čoveka. Njegov životni moto bio je: “Zadovoljan gost je najbolja reklama” i “ Čovek se za reč veže”. Takav stav i potpuna predanost poslu omogućila je tokom godina višestruko povećanje kapaciteta, kao i impozantan broj zadovoljnih gostiju. Danas restoran radi poštujući dugogodišnju tradiciju i čuva uspomenu na svog osnivača. Da bi išli u korak s vremenom jedino što menjamo je unutrašnji izgled i ambijent, a kvalitet hrane, usluga i pristojne cene se nikad ne menjaju.

Restoran  nudi širok izbor jela sa roštilja. Pored toga poznati smo po Karađorđevoj šnicli koja je već godinama najpopularnije jelo naše kuhinje.

Restoran Breza poseduje svečanu salu do 250 mesta za organizaciju svih vrsta svečanosti i skupova i parking ispred restorana. Ako želite da organizaciju ručka za Vaše slavlje poverite nama, uradićemo to sa istinskim zadovoljstvom jer pre svega mi volimo to što radimo.

SNIŽENE cene menija za proslave!
Domaća hrana i piće u NEOGRANIČENIM KOLIČINAMA!

Slike Restoran Breza RM za proslave

Dodatne informacije

Parking

Da

ADRESA Restoran Breza RM za proslave

Najčešća pitanja

Srpska Nova Godina - Restoran Breza RM za proslave - Doček

Muzika:

Piće:

Hrana:

Cena:

Kontakt:
Muzika Restoran Breza RM za proslavePiće Restoran Breza RM za proslaveHrana Restoran Breza RM za proslaveCena Restoran Breza RM za proslaveKontakt Restoran Breza RM za proslaveOstavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(2) Komentara
Svadbe
Svadbe
Bili na svadbi. Ok restoran
23.08.2019.
Najbolji u Vinci
Najbolji u Vinci
Sala za proslave koja kida!
23.08.2019.