Restoran Constantin
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Bulevar Crvene Armije 9/6p, Belville, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

62

Želeći da za vaš specijalan dan odaberete magčan ambijent koji će ispuniti sve vaše kriterijume, predstavljamo vam restoran Constantin gde je svaka proslava priča za sebe. Ne propustite priliku da upoznate jedan od najlepših restorana u najlepšem delu Beorada gde možete uživati u intimnoj atmosferi uz vaše najdraže goste.

Ako ste maštali o venčanju, veridbi, krštenju ili korporativnoj proslavi koja će izgledati elegantno i prefinjeno, restoran Constantin je sve što vam je potrebno za vašu proslavu iz snova.

 

RESTORAN CONSTANTIN PROSLAVE

 

Restoran Constantin proslave će učiniti nezaboravnim i čarobnim. Elegancija, komfor i prefinjeni stil glavne su karakteristike ovog restorana, a nakon što ga posetite uverićete se u lepotu koju ovo mesto nudi. Neki trenuci zaslužuju ambijent kakav nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a upravo to pronaći ćete u restoranu Constantin.

U pitanju je enterijer dizajniran sa posebnom pažnjom i kreativnošću, kako bi u potpunosti doprineo lepoti koju daje. Proslave u ovom restoranu pravo su uživanje, posebno kada je o atmosferi reč. Prostranost restorana pruža mogućnost da tokom celog dana uživate u plesu i dobroj zabavi sa vašim gostima.

Kada je o hrani reč, restoran Constantin proslave pripremiće vam pažljivo kreirane menije koje možete sami odabrati prema vašem ukusu. Uživaćete zajedno sa vašim gostima u svakom zalogaju koji odlikuje autentičnost.

Kapacitet unutar restrorana Constantin je 34 sedećih mesta, a u bašti ukupno 28. Restoran je idealan za intimnije proslave koje će biti ispraćene neodoljivom atmosferom i vrhunskom zabavom koju ćete zauvek pamtiti. Možete odabrati dekoraciju, muziku i sve prateće materijale za vašu proslavu kako bi sve bilo organizovano baš kako ste zamislili.

Neka vaša proslava bude proslavljena na visokom nivou, a restoran Constantin je tu da svaki vaš trenutak učini magičnim i jedintvenim.

 

 

RESTORAN CONSTANTIN ADRESA

 

Kao što smo predhodno pominjali, restoran Constantin nalazi se u naselju Belville, a adresa je Bulevar Crvene Armije 9/6p, Belville, Beograd.

 

RESTORAN CONSTANTIN KONTAKT

 

Ukoliko želite da proslavite vaš specijalan dan u prestižnom restoranu Constantin, sve informacije možete dobiti pozivom na broj 066/851 80 00, 011/453 60 06 ili im možete pisati putem mail-a [email protected].

 

Slike Restoran Constantin

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da
ADRESA Restoran Constantin

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara