Restoran Dardaneli
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Deligradska 27 Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

Do 200

Restoran Dardaneli postoji već nekoliko godina i zbog svog jedinstvenog ambijent čest je odabir onima koji žele da organizuju kvalitetnu proslavu. Uživajte u kompletnoj ponudi modernog restorana Dardaneli koji će se potruditi da vaša proslava bude magična i neodoljiva.

 

 

RESTORAN DARDANELI PROSLAVE

 

Restoran Dardaneli sve proslave čini ekskluzivnim i nezaboravnim. Prepustite se vrsnim organizatorima koji eć vam udovoljiti u svakom smislu i obezbediti vam sve do najsitnijih detalja. Restoran se nalazi na Slaviji, što je dodatan plus kada su proslave u pitanju jer dobro povezuje sve delove Beograda.

Za sve vrste proslava tu su neodoljivi ukusi gastronomije koji se u restoranu Dardaneli spremju sa puno pažnje i ljubavi. Uživaćete u svakom trenutku tokom proslave jer restoran Dardaneli poseduje vrhunsku rasvetu i ozvučenje za pravi užitak.

Restoran Dardaneli poznat je po bogatoj ponudi pažljivo odabranih najkvaltietnijih vina koja su vam na raspolaganju i za vašu proslavu. Uživajte u komforu i luksuzu koji dominira u restoranu Dardaneli i priuštite sebi proslavu iz snova.

Specijalno veče koje se takođe ne propušta, jeste restoran Dardaneli Nova godina gde vas očekuje mnoštvo iznenađenja i prijatna atmosfera.

 

 

RESTORAN DARDANELI PROSLAVE ADRESA 

 

Restoran Dardaneli kao što smo rekli, nalazi se na Slaviji, na adresi Deligradska 27, Beograd.

 

RESTORAN DARDANELI PROSLAVE KONTAKT

 

Ako želite da organizujete proslavu u restoranu Dardaneli, sve informacije možete dobiti na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Restoran Dardaneli

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Dardaneli

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara
Sve ponude Nova godina