Restoran Departman
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Karadjordjeva 75, Beograd

Vidi na mapi

U želji da prirede beograđanima pravi kvalitet i komfor, nastao je restoran Departman. Nalazi se u centru Beograda i predstavlja novo mesto koje savršeno može opisati reč hedonizam. Pored ovako lepog ambijenta i sjajne usluge samo zamislite koliko bi bilo lepo organizovati proslavu u ovom restoranu.

 

RESTORAN DEPARTMAN ZA PROSLAVE

Restoran Departman nalazi se u samom centru grada što je odlična lokacija ukoliko pravite proslavu. Enterijer restorana je rađen sa puno iskustva i sa posebnom pažnjom kako bi svaki detalj probudio u vama želju da se vratite. Restoran poseduje sve što je potrebno za vašu proslavu, od celokupne organizacije do dekoracije i rasporeda stolova po vašoj želji.

Šta god da poželite da proslavite, mi vam garantujemo da će vaša proslava biti na visokom nivou. Departman restoran organizovao je veliki broj proslava i ono što je sigurno jeste da će sve biti onako kako želite. Poseban akcenat je na hrani i gastronomskim specijalitetima, zato ne brinite kakva će hrana biti za vašu proslavu. Prepustite se organizaciji restorana Departman i uverite se koliko je proslava u ovom restoranu savršena.

 

RESTORAN DEPARTMAN ADRESA

Restoran Departman nalazi se na savršenoj lokaciji, u samom centru grada na adresi Karađorđeva 75. Ispred je ulični parking tako da ne morate brinuti o svom vozilu.

 

RESTORAN DEPARTMAN KONTAKT

Ukoliko želite da proslavite vaš važan dan u restoranu Departman, pozivte nas i zakažite vaš termin na vreme 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Restoran Departman

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Departman

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara