Restoran Dva Jelena za proslave
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Adresa

Skadarska 32, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

Unutrašnje sale 450 gostiju i pet terasa za 350 gostiju

Restoran „Dva jelena“ nalazi se u Skadarliji, boemskom srcu grada poznatom i kao beogradski Monmartr.

„Dva jelena“ je jedna od najstarijih i najposećenijih kafana u Beogradu. Ujedno je i najveći à la carte restoran, simbol tradicije i srpske nacionalne kuhinje.

Osnovan je 1832. godine, i od tada ponosno ispisuje stranice bogate istorije Beograda kao jedna od omiljenih gradskih kafana, koja i dan-danas okuplja čuvare urbanog duha prestonice, ljubitelje nacionalne kuhinje i dobrih vina iz celog sveta.

Restoran „Dva Jelena“ ima nekoliko unutrašnjih sala za 450 gostiju, i pet terasa za još 350 osoba, gde se svakog dana uživa u dobroj hrani, prijatnom ambijentu i vrhunskoj usluzi. Piano Lounge oplemenjuje atmosferu za vreme ručka, dok su večeri rezervisane za nezaboravan provod uz tamburaše i starogradsku muziku.

Nekada ste u kafani Dva jelena mogli sresti čuvene jugoslovenske i svetske diplomate, pisce, glumce i umetnike, poput Đure Jakšića, Žanke Stokić, Laze Kostića, Milovana Glišića, Josipa Broza Tita ili Margaret Tačer, a poslednjih godina Pirsa Brosnana, Žerar Depardjea, tim Džejmija Olivera, Dina Merlina ili glumačku ekipu filma Montevideo. Vredinijim od svega, čini se, je to što ćete svakog dana ovde sresti i nasmejane Beograđane, drage goste iz raznih evropskih zemalja, kao i turiste iz celog sveta.

Slike Restoran Dva Jelena za proslave

Dodatne informacije

Parking

Ulični parking

ADRESA Restoran Dva Jelena za proslave

NOVA GODINA BEOGRAD - Restoran Dva Jelena za proslave - DOCEK NOVE 2021. GODINE

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove 2021 godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde .
Pozovite nas na 062/262-212 da vam predložimo najbolje ponude za docek Nove godine koje Beograd ima.
Call centar Kuda veceras servisa za rezervacije želi vam srećnu Novu 2021. godinu!

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

2 + 4 =
(1) Komentara
Restoran Dva Jelena Skadarlija
Restoran Dva Jelena Skadarlija
najbolji restoran u Skadarliji. Preporučujemo Titovu lovačku salu za ručak pošto ima 5 predivnih sala. Mesto za boeme i ljubitelje tamburice.
16.08.2019.