Restoran Filmska Zvezda
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Kneza Višeslava 86b, Beograd 11090

Vidi na mapi

Kapacitet

320 sedećih mesta

Restoran Filmska zvezda nalazi se u sklopu restorana Filmski grad, u najlepšem delu Beograda na Košutnjaku, što čini ovo mesto čarobnim i idealnim za vašu proslavu.

 

FILMSKI GRAD

Luksuzni enterijer Filmske Zvezde u kombinaciji sa jedinstvenom i zanimljivom dekoracijom čini ovo mesto fantastičnim i vrlo popularnim za sve vrste proslava. Ovde su se organizovale mnoge korporativne proslave, venčanja, krštenja, rođendana zato budite sigurni da njihov tim zaista zna da pročita svaku vašu želju i sa zadovoljsvom vašu zamisao pretvoriti u realnost. Kapacitet ove predivne sale je do 320 osoba, ceo objekat je klimatizovan, poseduje apartmane, najkvalitetnije ozvučenje i rasvetu kao i profesionalan tim koji vam je na raspolaganju tokom cele proslave.

 

FILMSKA ZVEZDA KOŠUTNJAK

Filmska zvezda restoran poseduje romantičnu baštu sa fantastičnim šankom koja će vas očarati, posebno je zanimljivo što ovde možete obaviti građansko venčanje i izgovoriti vaše sudbonosno „Da“ kao u pravoj maloj bajci. Na svu lepotu ovog ambijenta spoljašnjeg i unutrašnjeg, lepota šume koja je svuda oko vas neverovatno pozitivno će uticati na energiju i raspoloženje vas i vaših dragih prijatelja.

Vrlo kvalitetan meni koji se priprema na jedinstven način, sa posebnom pažnjom pripremaju ih vrhunski šefovi kuhinje koji će vas oduševiti specijalitetima na prvi zalogaj. Uz hranu koja je uvek vrlo simpatično dekorisana u ponudi je i bogata ponuda domaćih i stranih pića, u zavisnosti od vaših želja.

Restoran Filmska zvezda će vam obezbediti pravi hedonistički užitak, toplu atmosferu i siguran komfor. Sjajan tim restorana Filmska zvezda potrudiće se da vam udovolji u svakom pogledu i organizuje vaš dan do najsitnijeg detalja, od keteringa, dekoracije, muzičkog programa, fotografa do matičara. Ispred restorana nalazi se veliki parking za vas i vaše goste koji je pokriven fizičko-tehničkim obezbeđenjem.

 

RESTORAN FILMSKA ZVEZDA ADRESA

Sjajni restoran Filmska Zvezda nalazi se na Košutnjaku, među najlepšim krošnjama drveta, skriven od buke i galame, na adresi Kneza Višeslava 86b.

 

FILMSKA ZVEZDA KONTAKT

Ukoliko biste želeli da proslavite važan trenutak uz vaše najdraže i uživate u čarima malog raja na Košutnjaku, restoran Filmska Zvezda će probuditi sva vaša čula i prirediti vam trenutke za pamćenje.

 

Slike Restoran Filmska Zvezda
ADRESA Restoran Filmska Zvezda

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Tatjana
Tatjana
Prelep restoran. Naše venčanje ovde je bilo kao iz filma! Hvala svima što su mi ulepšali dan
06.03.2020.