Restoran Franš
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Bulevar oslobođenja 18a, Beograd 11000

Vidi na mapi

Kapacitet

do 350

Luksuzno opremljen restoran Franš idealan je za sve vrste proslava ukoliko želite da vaše slavlje bude vrlo elegantno i glamurozno, i svojim ambijentom doprineće da vaš dan pamtite do kraja života. Restoran Franš nudi vam nezaboravan doživljaj u romantičnom i prirodnom ambijentu, i ovo je savršeno mesto da vaš dan obeležite sa vašim najdražima.

Franš se izdvaja od ostalih restorana jer svojim vrlo luksuznim dekoracijama i organizacijom učiniće da se osećate zaista jedinstveno.

Restoran Franš iza sebe ima mnogo organizovanih uspešnih proslava tako da nema sumnje da će vašu proslavu organizovati na najbolji mogući način. Šta god odlučili da proslavite ovde, budite sigurni da će vaš dan biti savršen. Dozvolite da vam ulepšamo dan na specijalan način tako što ćemo ispuniti vaše želje.

 

RESTORAN FRANŠ BEOGRAD SLIKE

Nestvaran enterijer ovog restorana ostaviće vas bez daha i ostaće zauvek u vašem sećanju jer je zaista jedinstven. Dekoracija je vrlo glamurozna što će dodatno doprineti lepoti vašeg dana. Nestvarno lepe sitnice koje krase ovo mesto učiniće da se osećate kao u pravoj bajci. U bašti ćete se osećati kao da ste na nekoj tropskoj destinaciji a svi dobro znamo koliko zelenilo pozitivno utiče na čoveka.

Očaraće vas najsavršeniji ukusi koje sa posebno pažnjom i na jedinstven način pripremaju sjajni šefovi kuhinje pa budite uvereni da će vas svojim specijalitetima odvesti u daleke zemlje. Posebnu pažnju pridaju dekoraciji jela pa će vas sve na sam pogled privući i poželećete da probate čak i ono što do sada niste okusili.

RESTORAN SA MUZIKOM

Kada je muzika u pitanju poznato je da je ovde muzika vrlo prijatna i da se posebno uživa u njoj, a kada su proslave u pitanju restoran vam može dati sugestiju i preporuku ali ste slobodni da sami izaberete šta god poželite za vaš poseban dan.

Restoran Franš bez sumnje, idealan je da izgovorite sudbonosno „Da“ vašem partneru, proslavite rođendan, krštenje ili korporativnu proslavu. Ukoliko se ipak opredeljujete za neku manju varijantu proslave za manji broj ljudi, Franš će udovoljiti svakoj vašoj želji i pripremiće vam sto u najintimnijem delu restorana kako biste imali potpuni mir i kako biste uživali na najbolji mogući način.

Vinski podrum sa preko 400 vinskih etiketa iz najrazličitijih regija sveta savršeno upotpunjavaju bogatstvo aroma i ukusa naše kuhinje. Proslave se organizuju isključivo nedeljom kada restoran inače ne radi pa će vam ceo ambijent biti na raspolaganju tokom čitavog dana.

U zimskoj sezoni raspolažu sa 170 mesta, a imaju I potpuno izdvojenu salu za 25 gostiju, dok je minimalan broj gostiju za proslave 120. Vrlo ozbiljno vode brigu o nepušačim a naročito u zatvorenom prostoru. U letnjem period bašta može ugostiti do 350 gostiju i sve je pokriveno i zaštićeno od kiše i sunca. Restoran poseduje svoj parking i ne morate brinuti o vašem vozilu.


RESTORAN FRANŠ ADRESA

Ovaj savršeni i luksuzni restoran Franš nalazi se u blizini centra grada na dobro poznatoj lokaciji na Autokomandi, na adresi Bulevar oslobođenja 18a.


RESTORAN FRANŠ KONTAKT

Ukoliko želite da uživate u besprekorno dobroj organizaciji vašeg savršenog dana i proslavite najlepše trenutke sa najmilijima u restoranu Franš, možete pozvati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Restoran Franš

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Franš

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Nikolina
Nikolina
Proslavili smo ovde venčanje i bilo je kao iz bajke!!!!!!
09.03.2020.