Restoran Garden Hill Lux
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Dejana Nastića 2, Boeograd

Vidi na mapi

Kapacitet

500

Garden Hill Lux jedan je od najlepših restorana u sklopu kompleksa Garden Hill gde možete organizovati vaš poseban dan, i to na vrlo poseban način, a takođe i proslaviti doček Nove godine. U ovom ekskluzivnom ambijentu možete organizovati sve vrste proslava, bilo to da je vaša svadba, venčanje, krštenje vašeg deteta, proslava firme ili neka druga vrsta korporativne proslave, restoran Garden Hill je prilagodljiv svim vašim potrebama.

 

GARDEN HILL LUX BEOGRAD

Garden Hill Lux Beograd je tu da vam priušti nezaboravne trenutke. Napravite prvi korak ka najglamuroznijem danu u ovom ekskluzivnom prostoru fascinantnog enterijera i još fascinantnije proslave sa mogućnošću na otvorenom.

Unutrašnji deo kompleksa osmišljen tako da je prilagodljiv vašem broju gostiju i restoran poseduje jedan deo za zabavu najmlađih, a da su na oku roditeljima. Kombinacije crne, bele i zlatne boje daju dodatni glamur ovom otmenom event centru za proslave. Što se tiče parkinga, nećete imati nikakvu brigu o vašem automobilu jer Garden Hill poseduje veliki privatni parking kao i obezbeđenje za isti.

U blizini kompleksa event centra Hollywood nalazi se i 20 apartmana sa dva, tri ili četiri ležaja za sve njegove posetioce koji nisu iz Beograda.

 

GARDEN HILL LUX ADRESA

 

Luskuzni Garden Hill Lux nalazi se na sjajnoj lokaciji, u pitanju je adresa Dejana Nastića 2, Beograd

 

GARDEN HILL KONTAKT

Rezervišite Vaš termin za proslavu u event centru Garden Hill na 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

Slike Restoran Garden Hill Lux
ADRESA Restoran Garden Hill Lux

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara