Restoran Golf
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Kneza Višeslava 23, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

300 osoba

Restoran Golf na Košutnjaku je savršeno mesto za proslavu u mirnijem delu Beograda. Kao jedan od najstarijih restorana u Beogradu, pod zaštitom države zbog izuzetne i autentične arhitektonske vrednosti, definitivno se izdvaja od ostalih. Mogli bismo reći da restoran Golf ima topao i prisan enterijer a u toku prolećnih i letnjih dana, bašta sa fontanom dobija boje i miris neverovatnog Košutnjaka.

 

RESTORAN GOLF PROSLAVE


Restoran Golf Banovo Brdo
je čest izbor za privatne proslave poput venčanja, krštenja, proslava rođenja deteta ali i korporativne proslave zbog mogućnosti da ugosti do 250 osoba u sedećoj varijatni unutar restorana dok bašta prima do 300 osoba. Pored velikog kapaciteta, restoran poseduje i veliki parking za goste. Doživite nezaboravne trenutke na ovom magičnom mestu mediteranskog izgleda sa detaljima u kamenu.

 

RESTORAN GOLF ADRESA I KONTAKT


Golf Restoran Kneza Višeslava 23 je lokacija na kojoj se nalazi ovaj restoran na Košutanjaku, a u neposrednoj blizini se nalazi i kafana Bajka. Ukoliko želite da napravite proslavu u ovom divnom restoranu to možete učiniti pozivom ili porukom na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp)

Slike Restoran Golf
ADRESA Restoran Golf

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara