Restoran Hyde Park
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Adresa

Botićeva 1 / Bulevar Kneza Aleksandra Karađorđevića 6 - Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

240

Restoran Hyde Park je mesto pravog uživanja i elegancije, zbog čega predstavlja savršeno mesto za sve vrste proslava. Ako želite proslavu iz bajke, ovo je pravo mesto gde ćete doživeti vaše najlepše trenutke. 

 

restoran hyde park

 

RESTORAN HYDE PARK VENCANJA

 

Restoran Hyde Park je savršen za venčanja zbog svog veličanstvenog enterijera koji mami uzdahe svakome ko je poseti ovo mesto ili organizuje ovde proslavu. Pošto svako želi venčanje koje podseća na bajku, ovaj restoran je najbolja prilika da započnete vašu ljubavnu priču na duže staze. 

Izgovorite vaše sudbonosno "Da" u očaravajućem enterijeru koji podrazumeva vrhunsku uslugu i specijalne menije za svačiji ukus. Pored toga, u ponudi je i bogata ponuda pića za sve prilike, zato smo sigurni da ćete uživati. 

Kapacitet restorana je do 240 sedećih mesta, što vam omogućuje organizaciju manjeg ili većeg venčanja. Ukoliko želite, restoran Hyde Park poseduje tim specijalnog obućenih organizatora svih vrsti proslava koji će vam srediti sve do najsitnijih detalja. 

Restoran Hyde Park poseduje savršenu baštu ispunjenu zelenilom i detaljima koji su učinili ovo mesto toliko posebnim, a tu je i zabavni park za najmlađe. 

Ne smemo izostaviti činjenicu da se sam restoran nalazi na izuzetnoj lokaciji na Dedinju, što daje posebnu draž svakoj proslavi. 

 

restoran hyde park

 

RESTORAN HYDE PARK PROSLAVE

 

Restoran Hyde Park učiniće proslave savršenim. Ovo je mesto dobro poznato po velikom broju organizovanih proslava, što vam može garantovati kvalitet i vrhunsku uslugu koja je na raspolaganju tokom cele proslave. Šta god da poželite  da proslavite ovde, rođendan, venčanje, krštenje, rođenje deteta ili punolestvo, budite sigurni da ćete zaista uživati. 

U ponudi su domaće i strane etikete različitih vinarija i vina se savršeno uklapaju u svaki meni iz njihove ponude. 

Ukoliko ste zamišljali elegantnu i ekskluzicnu proslavu za vaš poseban dan, to je moguće u restoranu Hyde Park. Svaki detalj osmišljen je sa posebnom pažnjom kako bi dočarao sam ugođaj tokom proslave, a francusko/rustični stil kojim ambijent odiše je idealan za svaku priliku.

 

restoran hyde park

 

Još jedna stvar koja čini restoran posebnim je krov koji se otvara ali i drvo koje raste u  sredini restorana. Restoran Hyde Park se za svaku proslavu trudi da je učini drugajičom i jedinstvenom. Uz pristupačne cene i odličan meni bićete u potpunosti zadovoljni i vi i vaši gosti. 

Dozvolite sebi da zablistate u punom sjaju i doživite magične trenutke koje će vam prirediti Hyde Park restoran. Neki trenuci imaju posebnu čar kada se dese u savršenom ambijentu, a restoran Hyde Park je upravo takav. Neka vaša proslava zasija u punom sjaju i doživećete trenutke vredne pamćenja.

 

 

RESTORAN HYDE PARK SLIKE


restoran hyde park

restoran hyde park

restoran hyde park

restoran hyde park

restoran hyde park

restoran hyde park

restoran hyde park

 

RESTORAN HYDE PARK ADRESA

 

Kao što smo pomenuli restoran Hyde Park nalazi se na odličnoj lokaciji, daleko od gradske gužve i sa mnogo zelenila koje ga okružuje, a adresa je Botićeva 1 / Bulevar Kneza Aleksandra Karađorđevića 6, Beograd.

 

 

RESTORAN HYDE PARK KONTAKT
 

Ukoliko ste poželeli da proslavite u restoranu Hyde Park vaš savršen dan ili izgovorite sudbonosno "Da" vašem partneru u nejgovom bajkovitom ambijentu, možete nas kontaktirati za rezervacije i sve dodatne informacije koje vas interesuju na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Restoran Hyde Park

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restoran Hyde Park

Najčešća pitanja

Nova Godina - Restoran Hyde Park - Doček 2020

Muzika:

Piće:

Hrana:

Cena:

Kontakt:
Muzika Restoran Hyde ParkPiće Restoran Hyde ParkHrana Restoran Hyde ParkCena Restoran Hyde ParkKontakt Restoran Hyde ParkOstavi komentar

Podeli sa prijateljima:

6 + 9 =
(0) Komentara