Restoran Klub Književnika za proslave
- Rezervacije: 062-111-22-33
(3)

Adresa

Francuska 7, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

122 sedeća mesta u restoranu i 150 sedećih mesta u bašti

Klub književnika je mesto dobre hrane i legendarnih priča. U Klubu je Ivo Andrić dao prvu izjavu nakon primanja Nobelove nagrade. Ovde su se Danilo Kiš i Momo Kapor redovno družili, i prvi put zajedno osetili starim. Ovo je mesto gde je Rokfeler među prvima došao na večeru, a među poslednjima otišao.

Klub književnika je, već skoro sedamdeset godina, mesto na kom su počinjale i cvetale mnoge ljubavi. Ovo je jedino mesto, rekli su njihovi prijatelji, gde se Elizabet Tejlor i Ričard Barton nikada nisu svađali. Ovo je mesto gde se za jedno veče obećala i udala Olivera Katarina. Klub Književnika je bio prvi svedok veze između Ljiljane i Mome Kapora.

Danas, sedamdeset godina kasnije, Beograd se promenio. Promenio se i Klub književnika, ali neke stvari su ostale iste: dobra hrana spremana po tradicionalnim receptima i prijatna atmosfera u kojoj velika imena današnjice sede zajedno sa mladim nadama sutrašnjice.

Restoran Klub Književnika pruža mogućnost organizacije raznih dešavanja, kao što su poslovna okupljanja, konferencije, kokteli i proslave. Kapacitet restorana Klub Književnika za proslave je od 40 do 120 sedećih mesta i do 220 stajaćih mesta za koktel proslave. 

 

Slike Restoran Klub Književnika za proslave

Dodatne informacije

Parking

Otvoreni parking
ADRESA Restoran Klub Književnika za proslave

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(3) Komentara
Klub Knizevnika proslave
Klub Knizevnika proslave
Najlepse mesto u Beogradu za proslave. Samo pohvale! Bravo!
23.08.2019.
Dragica
Dragica
Odmereno, intimna atmosfera u centru Beograda.
23.08.2019.
Prelepo mesto sa tradicijom
Prelepo mesto sa tradicijom
Sve pohvale!
23.08.2019.