Restoran Košuta za proslave
- Rezervacije: 062/262-212
(3)

Adresa

Pionirska 32, Košutnjak, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

600 mesta

Tražite idealno mesto za organizovanje vaše svadbe, rođendana, krštenja, proslavu mature, apsolventske večeri, poslovne ručkove...? Sala za proslave restorana Košuta je pravo mesto za Vas.

Restoran Košuta sa veoma dugom tradicijom, ali u novom ruhu smešten je u samom srcu Košutnjaka, u najlepšem delu Beograda. Sa prostranom letnjom baštom u novom ambijentu kapaciteta do 600 mesta i pogledom na jezero možete uživati u čarima starih tradicionalnih srpskih jela.

Nudimo vam mogućnost organizovanja proslava od 150 do 600 osoba. U skladu sa brojem gostiju i vašim zahtevima, preuređujemo prostor i trudimo se da ispunimo sve vaše želje. 

Sala je opremljena centralnom klimatizacijom i ventilacijom.

Meni birate po Vašem izboru, već od 18 eura po osobi. 

U sklopu organizacije venčanja, restoran poklanja mladencima:

- šminkanje i frizura (za mladu :))

- nadogradnja noktiju za mladu

- dekoracija

- odloženo plaćanje (čekovima, na 90 dana)

- šampanjac

- torta 8kg

Svim gostima na raspolaganju je veliki parking.

Za najmlađe goste u dvorištu se nalazi igraonica u kojoj će decu zabavljati profesionalni animatori, moći će da se druže sa životinjama i da jašu ponija.

Čekamo vas! smile

 

Slike Restoran Košuta za proslave

Dodatne informacije

Parking

Obezbeđen parking

ADRESA Restoran Košuta za proslave

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

4 + 9 =
(3) Komentara
Biser Košutnjaka
Biser Košutnjaka
Svaka vam čast na svemu. Preporodili ste restoran i napravili predivnu priču. Novu priču. Ozbiljnu priču, Veliki pozdrav za restoran Košuta i preporučujemo i kao ala kart restoran, a i kao restoran za svadbe i proslave. Porodica Petrović.
16.08.2019.
Košuta restoran je najbolji!
Košuta restoran je najbolji!
Sve preporuke. Ozbiljna priča i infra struktura. Najbolji restoran na Košutnjaku. Bio sam tamo na proslavi Nove godine i sve je prošlo predivno. Odlična klopa, kafa, rakija. ma sve je odlično!!! Bravo za restoran Košuta!
12.08.2019.
Najbolji restoran za svadbu
Najbolji restoran za svadbu
Kao i za proslavu Nove godine. U srcu Košutnjaka restoran Košuta je poznato mesto za doček Nove godine koje je baš prošle godine bilo poznato u Beogradu po glamuroznoj proslavi Nove godine. Preporuke za doček su tu.
06.11.2018.