Restoran Mala plava vrata
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Karađorđeva 13, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

100

 

Restoran Mala plava vrata jedan je od najlepših restorana u Beogradu u kojem možete organizovati vašu proslavu i obezbediti sebi autentičan ambijent u kojem ćete uživati sa vašim najdražima. Predstavljamo vam mesto čistog hedonizma i uživanja koji će vam pružiti više od obične proslave jer vas očekuje mnoštvo iznenađenja i lepih trenutaka.

 

 

RESTORAN MALA PLAVA VRATA  PROSLAVE

 

 

Restoran Mala plava vrata proslave će učiniti nezaboravnim, zbog čega je jedan od najpopularnijih restorana za sve vrste proslava. Bilo da želite da proslavite rođendan, venčanje, korštenje ili korporativnu proslavu, restoran Mala plava vrata u potpunosti će vam se prilagoditi u pružiti vam sve što vam je potrebno za kvalitetan provod.

Sam ambijent podseća na prelepu susednu Grčku, kako bojama tako i enterijerom koji zaista oduzima dah. Uživaćete u prelepom ambijentu i atmosferi kakvu zaslužujete. 

Restoran Mala plava vrata potrudiće se da vam udovolji u svakom smislu, sami doaberite dekoraciju, bend i meni za vaše goste, a sve ostalo prepustite njihovom stručnom timu. Tu su da vam ispune svaku želju i učine vaš specijalan dan zaista magičnim. Restoran poseduje najmoderniju rasvetu, kao i najkvalitetnije ozvučenje kako bi proslava bila potpuna i dinamična.

Ovo je mesto gde je svaka prethodna proslava protekla fenomenalno, zato ne propustite priliku da odaberete pravo mesto za vašu proslavu iz snova. Tu su da vam pruže kompletnu organizaciju, prijatan ambijent i proslavu koja se zauvek pamti!

 

 

RESTORAN MALA PLAVA VRATA ADRESA

Restoran Mala plava vrata nalazi se na vrlo atraktivnoj lokaciji, i Karađorđeva 13, Beograd.

 

 

RESTORAN MALA PLAVA VRATA KONTAKT

Ako želite da proslavite vaš specijalan dan u autentičnom ambijentu, kontaktirajte pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) i priuštite sebi nezaboravan dan.

 

Slike Restoran Mala plava vrata

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Mala plava vrata

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara
Sve ponude Nova godina