Restoran Malevilla Proslave
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Kej Oslobođenja bb, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

200

Restoran Malevilla je tradicionalan restoran u kojem je moguća organizacija svih tipova proslava. Odaberite prijatan ambijent daleko od gradske gužve i uživajte u prelepim trenucima sa vašim najdražima. Restoran Malevilla nalazi se na samom početku Zemuna, nedaleko od zemunske marine, na obali Dunava, 500m od hotela Jugoslavija.

 

 

RESTORAN MALEVILLA PROSLAVE

 

Restoran Malevilla učiniće da sve vaše proslave budu nezaboravne. Posebnu lepotu u restoranu Malevilla pruža magičan pogled na Dunav, labudove i patkice koje plove pored restorana. Postoji mogućnost vaša organizacije, a možete kompletnu organizaciju prepustiti stručnoj ekipi koja će sve obezbediti za vas do najsitnijih detalja.

Prostor restorana ispunjava visoke estetske kriterijume. Prostrane terase gostima pružaju mogućnost da uživaju u prijatnoj atmosferi sa pogledom na reku. U ponudi restorana Malevilla dominiraju specijaliteti rečne i morske ribe, plodovi mora, kao i veliki izbor vina različitog geografskog porekla.

Kapacitet restorana je do 200 mesa, što ga čini pogodnim za sve vrste proslava. Ceo ambijent može se preurediti prema vašim željama i idejama, kako biste u potpunosti bili zadovoljni proslavom.

Sjajna organizacija svih vrsta proslava, uvek ljubazno osoblje, odličan izbor hrane i pića, omogućuje vam da se bez brige prepustite vašoj proslavi i uživate sa vašim gostima.

Restoran Malevilla Nova godina je takođe prilika da uživate u neodoljivim gastronomskim specijalitetima kao i u atmsoferi koja sve goste ostavlja bez daha. 

 

RESTORAN MALEVILLA ADRESA

 

Kao što smo pominjali restoran Malevilla nalazi se na Zemunskom keju, na adresi Kej oslobođenja bb, Beograd.

 

 

RESTORAN MALEVILLA KONTAKT

 

Ukoliko želite da proslavite vaš dan u restoranu Malevilla, pozovite 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Restoran Malevilla Proslave

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Malevilla Proslave

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara