Restoran Manufaktura za proslave
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Kralja Petra 13 - 15, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

150 mesta

U restoranu Manufaktura možete uživati u veoma prijatnom ambijentu sa modernim i tradicionalnim primesama gde vas očekuju specijaliteti ispod sača, najlepše meso sa ražnja, đakonije sa roštilja, razne ukusne poslastice kao one koje su nam naše bake pravile. Cilj restorana Manufaktura je da svojim posetiocima, pa čak i pravim gurmanima zadovolji sva čula i pruži priliku da u prijatnom ambijentu i atmosferi uživaju u najbolje spremljenim komadima mesa krčanim u zemljanim posudama, hrskavoj korici i komadima mesa koji se prosto tope u ustima ili u slasnim tragovima rešetke na mesu sa roštilja.
 
U restoranu Manufaktura meni čini kombinacija kuhinje od nekoliko zemalja. Od prelepih srpskih domaćih specijaliteta, ukusnih pikanterija sa juga, vrhunskih specijaliteta iz Makedonije, pa sve do preukusnih grčkih tradicionalnih recepata. Kombinacija ovih različitih vrsta kuhinje primetna je kako na meniju, tako i u čitavoj atmosferi restorana Manufaktura.
Za sve vrste proslava u ponudi je kompletan meni po ceni od 30e do 60e. 
 

Slike Restoran Manufaktura za proslave

Dodatne informacije

Parking

Javni parking
ADRESA Restoran Manufaktura za proslave

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Restoran Manufaktura
Restoran Manufaktura
Toliko dobra klopa. Koncept od svega po malo. Nije mi žao kad platim račun jer se osećam predivno. Hvala. Preporučujem. Milan ilić
16.08.2019.