Restoran Modena
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Mije Kovačevića 10, Beograd

Vidi na mapi

Restoran Modena predstavlja restoran naše tradicije i najlepših domaćinskih ukusa u kojima ćete posebno uživati. Proslavite vaš specijalan dan u ovom restoranu i uživajte u odličnom ambijentu i atmosferi koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. 

U restoranu Modena organizovan je veliki broj proslava koje su protekle fenomenalno, zato budite uvereni da će i vaša proslava biti organizovana na poseban način.

 

RESTORAN MODENA PROSLAVE 

 

Restoran Modena sve proslave učinio je nezaboravnim i to najviše zbog uvek besprekorne organizacije po čemu je restoran odavno poznat. Ambijent restorana je zaista jedinstven, sa drvenim detaljima i kariranim stolnjacima i zavesama, kako bi se što više prikazao našu tradiciju.

Restoran je veoma prostran i pruža mogućnost različitih proslava, kako većih, tako i intimnijih za manji broj ljudi. Za pravi užitak, sami odaberite jela koja će se služiti tokom proslave i uživajte u najlepšim ukusima koji se pripremaju s' ljubavlju.

Takođe, možete sami odabrati i dekoraciju i bend koji će dodatno doprineti da vaše slavlje bude dinamično i magično.

Sve je osmišljeno sa puno pažnje, u želji da se kvalitetno provedete u restoranu Modena i provedete dan sa osmehom na licu. 

Posebna atrakcija mnogim gostima jeste restoran Modena matinee Nova godina gde imate priliku da uživate u muzici uživo i u jedinstvenoj atmsoferi koja će vas potpuno oduševiti.

 

 

RESTORAN MODENA PROSLAVE LOKACIJA


Restoran Modena Beograd nalazi se u centru Beograda, u blizini kružnog toka na Bogosloviji. A tačna lokacija za ovaj restoran je Mije Kovačevića 10, Beograd.

 

 

RESTORAN MODENA PROSLAVE KONTAKT


Ukoliko želite da rezervišete vaše mesto za popodnevni ručak u restoranu Modena na Bogosloviji, to možete učiniti pozivom na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

 

Slike Restoran Modena

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Modena

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara