Restoran Nebo i zemlja
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Karađorđeva 15, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

do 100 ljudi

 

Proslavite vaš specijalan dan u jednom od najekskluzivnijih restorana Nebo i zemja u samom srcu Beograda gde će vaša proslava izgledati kao iz bajke. Ako ste maštali o magičnom ambijentu koji poseduje jedinstveni enterijer, onda je restoran Nebo i zemlja idealan izbor za vas.

 

RESTORAN NEBO I ZEMLJA PROSLAVE

 

Restoran Nebo i zemlja učiniće vaše proslave nezaboravnim. Na adresi Karađorđeva 15, Beograd nalazi se ovo savršeno mesto za sve vrste proslava. Svaki detalj unutar restorana uređen je sa posebnom pažnjom kako bi doprineo lepoti i prijatnosti unutar njega. 

Kapacitet restorana pruža mogućnost svih vrsti zabava, a ono što Nebo i zemlja restoran nudi kada je gastronomija u pitanju, posebna je priča. Očekuje vas pažljivo osmišljen meni za svačiji ukus, i to po specijalnim cenama.

Restoran Nebo i zemlja iza sebe ima niz uspešnih proslava koje su protekle savršeno, zato ne sumnjajte u organizaciju ovog magičnog restorana. Kada smo pomenuli organizaciju, imate mogućnost da njihv stručni tim organizatora pripremi vaš specijalan dan umesto vas do najsitnijih detalja.

Sve što je vaša zamisao, oni će to pretočiti u realnost. 

Obezbedite sebi nezaboravnu proslavu u najlepšem restoranu u Beogradu i uživajte u magičnim trenucima zajedno sa vašim najdražima.

 

RESTORAN NEBO I ZEMLJA ADRESA

 

Ovaj fantastični novi restoran Nebo i zemlja za proslave nalazi se na sjajnoj lokaciji, na adresi Karađorđeva 15, Beograd.

 

 

RESTORAN NEBO I ZEMLJA KONTAKT

 

Ukoliko želite da proslavite vaš specijalan dan u restoranu Nebo i zemlja, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

 

Slike Restoran Nebo i zemlja

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Nebo i zemlja

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara