Restoran Nota
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Grčića Milenka 8, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

280

Restoran Nota jedan je od najlepših restorana u Beogradu koji je nastao sa puno pažnje i ljubavi prema ugostiteljstvu. Ako ste u potrazi za ambijentom gde će vaša proslava biti glamurozna i jedinstvena, restoran Nota je vaš idealan odabir. 

Za magične trenutke u kojima ćete uživati sa vašim dragim ljudima, odaberite mesto koje izgleda neodoljivo i u kojem će svaki trenutak biti poseban - restoran Nota.

 

RESTORAN NOTA PROSLAVE

 

Restoran Nota privatne proslave čini uvek ekskluzivnim i to zavhaljujući besprekornoj organizaciji i ljubaznom osoblju koje vam je na raspolaganju tokom cele proslave. Restoran se nalazi na Vračaru i odmah nakon otvaranja pokupio je sve simpatije beograđana i postao mesto broj 1 za proslave različitog tipa.

Bilo da želite da proslavite venčanje, krštenje, punoletstvo ili korporativnu proslavu, restoran Nota udovoljiće vam u svakom smislu. Očekuje vas luskuzan ambijent sačinjen od pažljivo odabranih detalja i boja koji su doprineli da sve izgleda savršeno već na prvi pogled. 

Restoran Nota poseduje vrhunsko ozvučenje kao i rasvetu kako bi svaka proslava bila na samom vrhuncu. Kapacitet restorana je do 280 mesta, što ga čini pogodnim i za manje i za veće proslave. 

Na veliko oduševljenje mnogih, restoran Nota osmislio je nekoliko menija za proslave visokog kvaliteta, a možete i sami kreirati sopstveni meni za vaše goste. Očekuje vas neodoljiva proslava u kojoj ćete zaista uživati i vi i vaši dragi gosti. 

Spremite se za jedinstveni događaj koji će se dugo pamtiti, i ne zaboravite da će vaša prodlava biti neponovljiva i očaravajuća uz restoran Nota!

Ne propustite restoran Nota Nova godina specijalno novogodišnje veče koje će vas oboriti sa nogu!

 

 

RESTORAN NOTA PROSLAVE ADRESA

 

Luksuzni restoran Nota nalazi se na atraktivnoj lokaciji, na adresi Grčića Milenka 8, Beograd.

 

RESTORAN NOTA PROSLAVE KONTAKT

 

Ukoliko želite da proslavite vaš poseban dan u restoranu Nota, za sve informacije pozovite 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

 

Slike Restoran Nota

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Nota

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara