Restoran Savanova
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Savsko šetalište bb, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

250

Restoran Savanova je ekskluzivni restoran sa pogledom na samu reku koji će vam priuštiti proslavu iz snova. Ako ste maštali o elegantnom, sofisticiranom stilu kada je vaš specijalan dan u pitanju, ovo je pravo mesto za vas.

 

RESTORAN SAVANOVA BEOGRAD

Restoran Savanova Beograd pružiće vam nezaboravne trenutke, i to ne samo zbog ambijenta, već i zbog specifičnih ukusa koji će vas oduševiti. Kod samog Beograda na vodi imaćete priliku da pored savršenog pogleda stvorite najlepše fotografije koje ćete pamtiti zauvek.

Luksuzno opremljen i veoma jedinstvenog enterijera, učiniće da vaša proslava deluje veoma glamurozno. Vrhunski tim restorana pomoći će vam pri organizaciji tako da će sve biri sređeno do najsitnijih detalja.

Kapacitet restorana je do 250 ljudi što čini ovo mesto idealnim za sve vrste proslava. Specijaliteti koje ćete isprobati ostaviće vas bez reči kao i vaše goste. Uz ovako besprekornu organizaciju, budite sigurni da će vaša proslava biti zaista posebna i drugačija.

 

RESTORAN SAVANOVA ADRESA


Poznati beogradski restoran Savanova nalazi se na sjajnoj lokaciji, na adresi Savsko šetalište bb, tik uz Beograd na vodi.

 

RESTORAN SAVANOVA KONTAKT


Ukoliko biste želeli daorganizujete proslavu u restoranu Savanova, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slike Restoran Savanova

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Savanova

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara
Sve ponude Nova godina