Restoran Tabor
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Bulevar Kralja Aleksandra 352, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

do 130 osoba

Restoran Tabor za proslave nalazi se na Cvetkovoj pijaci, je restoran sa dugogodišnjom tradicijom koja se svaki dan pažljivo neguje. Tabor je ostao azil za druženje koji i dalje spaja naizgled nespojive ljude, gde su svi isti i gde se svaki gost tretira kao prijatelji kuće.

Ovaj restoran je posebno specifičan jer ga je svojevremeno dolazio poznati srpski pisac, Momo Kapor, koji je stanovao u blizini restorana Tabor.

 

RESTORAN TABOR PROSLAVE


U tradicionalnom restoranu Tabor možete organizovati vašu privatnu ili korporativnu proslavu manjeg kapaciteta do 130 sedećih mesta. Topao i romantični enterijer restorana Tabor je opremljen prelepim slikama na zidovima, drvenim stubovima, a boje koje preovladaju u ovom ambijentu su crvena i žuta, koje dodatno daju posebnu čar ovom restoranu.

Ovaj restoran posećivali su razne poznate ličnosti, razni glumci, sportisti, pevači, voditelji koji su dodatno ulepšali tradiciju ovog restorana.

 

RESTORAN TABOR LOKACIJA


Restoran Tabor nalazi se na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 352, Beograd kod Cvetkove pijace.

 

RESTORAN TABOR KONTAKT


Broj telefona za proslave u restoranu Tabor na Cvetkovoj pijaci je 062 262 212. Pozovite nas i rezervišite vaš termin za vašu privatnu ili korporativnu proslavu u ovom prelepom restoranu.

 

 

Slike Restoran Tabor
ADRESA Restoran Tabor

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara
Sve ponude Nova godina