Restoran Temperament
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Karađorđeva 2-4, Beograd

Vidi na mapi

Restoran Temperament predstavlja jedinstveno mesto koje se nalazi u Beton Hali i potrudiće se da vam sa puno pažnje organizuje vašu proslavu. Doživite najlepše trenutke sa vašim najdražima u magičnom ambijentu poznatog restorana Temperament koji je od samog otvaranja oduševio sve beograđane svojim dizajnom.

 

RESTORAN TEMPERAMENT PROSLAVE

 

Restoran Temperament organizuje proslave sa stilom. Svaki detalj unutar restorana osmišljen je sa posebnom pažnjom i pružiće vam pravi užitak u kojem ćete uživati sa vašim najdražima. Spremite se za odličnu zabavu i najlepše ukuse koje restoran Temperament sprema za vas i vaše goste. 

Ukoliko želite, možete sami organizovati vašu proslavu, a možete sve prepustiti stručnom timu koji će vam obezbediti sve do najsitnijih detalja.

Enterijer je ono što ostavlja bez daha, sačinjen je od drveta, kamena i najfinijih detalja koji su dali pravu dozu elegancije ovom restoranu. Očekuje vas vrhunska usluga koja će vam biti na raspolaganju tokom cele proslave. Uživajte sa stilom zajedno sa vašim gostma i doživite proslavu za pamćenje.

Restoran Temperament Nova godina je veče koje se ne propušta, zato dozvolite sebi potpuno drugačiji koncept kada je Nova godina u pitanju. 

 

 

RESTORAN TEMPERAMENT PROSLAVE ADRESA

 

Sjajni restoran Temperament nalazi se na odličnoj lokaciji u Beton hali, na adresi Karađorđeva 2-4, Beograd.

 

RESTORAN TEMPERAMENT PROSLAVE KONTAKT

 

Ako želite da proslavite vaš specijalan dan u restoranu Temperament, pozovite 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Restoran Temperament

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Temperament

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara