Restoran Zlatnik Hall za proslave
- Rezervacije: 062-111-22-33
(4)

Adresa

Sajam, Hala br. 4, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

do 370 osoba

Sala za proslave Zlatnik hall nalazi se na Beogradskom sajmu, u Hali 4.

Moderno uređen prostor, oplemenjen sofisticiranim detaljima, sastoji se od sale za venčanja kapaciteta do 270 osob, sale za  korporativne proslave kapaciteta do 370, posebnog apartmana za predah mladenaca i dečije igraonice. Prostor raspolaže sopstvenom kuhinjom od 300m², gde se vrši priprema kompletnog posluženja za potrebe proslava, čime je obezbeđen maksimalan kvalitet i svežina serviranog menu-a. Cena kompletnog menija za venčanja iznosi od 27e do 35e, a za korporativne proslave od 20e do 40e.

 

Prostran parking se nalazi oko celog objekta i na raspolaganju je našim gostima.

 

Nenametljiv enterijer Zlatnik hall-a, čini ga univerzalnim mestom, pogodnim za sve vrste privatnih i korporativnih manifestacija, promocija, modnih revija i dr.vrsta skupova, a budući da raspolaže i svom potrebnom tehničkom opremom, odličan je izbor i za seminare, treninge i stručna predavanja.

 

Kako bi Vaše privatno ili poslovno slavlje ostalo zapamćeno po jedinstvenom prostoru, prijatnoj i toploj atmosferi, besprekornoj organizaciji i vrhunskom posluženju, bez bojazni dođite u Zlatnik hall i moći ćete da budete nasmejan domaćin i zadovoljan gost !

 

Slike Restoran Zlatnik Hall za proslave

i


ADRESA Restoran Zlatnik Hall za proslave

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(4) Komentara
Bobičica
Bobičica
Ako zelite bajku dobicete je bas ovde. Moja se ostvarila u potpunosti ????Sve pohvale za prostor,osoblje,hranu...
28.10.2020.
restoran zlatnik hall
restoran zlatnik hall
Tvrdim da je ovo najbolje mesto u gradu za proslavu ili svadbu. Parking, pogled Novi most, činjenica da je vlasnih kuvar i da je klopa savršena, dobra usluga, ljubazno osoble i predivna i velika sala za svadbu. Bio sam tamo i na dočeku Nove godine već dve godine i zaista je mesto bez greške. Sve preporuke za Zlatnik!
16.08.2019.
mirjana
mirjana
izgled sale stvarno na nivou svaka preporuka za sve proslave
23.05.2019.
Jovana
Jovana
Odlična hrana! Prezadovoljni smo!!!
10.05.2019.