Salaš Stremen
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Jakovo

Vidi na mapi

Kapacitet

150

 

Salaš Stremen idealno je mesto za sve one koji žele da pobegnu od gradske gužve i uživaju u magičnom prirodnom ambijentu koji će vas zadiviti. Proslave na ovakvom mestu ostaće večno upamćene po prijatnim trenucima i najboljoj zabavi daleko od svega.

 

SALAS STREMEN ZA PROSLAVE

 

Salaš Stremen za proslave postao je jedan od najtraženijih mesta zbog svoje lepote i prelepog orkuženja koji svakako čini proslavu specijalnom. Unutrašnji ambijent je osmišljen u tradicionalnom etno stilu, veoma je prijatan i komforan za veće ili manje proslave.

Svaki delić salaša posebno je osmišljen kako bi različite manifestacije bile moguće i kako bi vaš dan protekao savršeno i magično. Pored proslava, ovde se organizuje i škola jahanja gde se takođe možete priključiti, tu je i igralište za dečicu kao i različite druge zanimljivosti.

Što se hrane tiče, uživaćete u svakom zalogaju, tu je i meni posebno osmišljen za proslave koji takođe možete preurediti prema vašim željama.

Ako želitedavaša proslava bude jedinstvena i drugačija od većine proslava, salaš Stremen je savršeno mesto za dan kao iz bajke.

 

 

SALAS STREMEN ADRESA

 

Ukoliko želite dao rganizujete proslavu na salašu Stremen, salaš se nalazi nedaleko od Beograda, u selu Jakovo, zbog čega smatramo da je lokacija savršena i daleka od gradske vreve i gužve.

 

SALAS STREMENT KONTAKT

 

Za sve informacije u vezi proslave na salašu Stremen, kontaktirajte broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

Slike Salaš Stremen

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Salaš Stremen

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara