Satelit event centar za proslave
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Adresa

Blagoja Parovića 150, otvoreni bazeni Košutnjak, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

250 mesta za sedenje

Event centar Satelit nalazi se u srcu Košutnjaka u okviru sportsko-poslovnog kompleksa bazeni Košutnjak. Restoran Satelit ima kapacitet od 250 sedećih mesta i upravo je renoviran.

Organizujte vaše venčanje, večernju svadbenu žurku, kompanijske proslave i konferencije, apsolventske večeri, mature, rođendane...

Odaberite paket koji baš vama odgovara.

Konsultujte se sa našim organizatorima i priredite svojim gostima proslavu za pamćenje.

Kapacitet kluba je 250 mesta.

U neposrednoj blizini objekta obezbeđeno je više od 240 besplatnih parking mesta.

Za goste restorana je obezbeđeno i korišćenje igraonice za decu do 8 godina i posebna prostorija za osveženje mladenaca.

Mladenci imaju mogućnost fotografisanja na bazenima na Košutnjaku ili u neposrednoj blizini, u prelepoj prirodi nacionalnog parka.

Mogućnost građanskog venčanja u prirodi ili pored bazena.

Prostor poseduje sopstvenu rasvetu za večernji deo veselja.

Nudimo vam mogućnost organizovanja probnog ručka za mladence.

Potrudili smo se i da obezbedimo profesionalnog fotografa, kao i izradu video materijala (po dogovoru), kao i mogućnost korišćenja video bima.

Nudimo vam pomoć pri angažovanju benda, dodatne dekoracije sale, pronalaženja pouzdane poslastičarnice, zakupa limuzine...

Nudimo i povlašćenu cenu za MOMAČKO/DEVOJAČKO veče.

 

U mogućnosti smo da organizujemo kompanijske proslave do 400 ljudi. Dopustite nam da osmislimo veče za vas, vaše zaposlene, poslovne partnere i prijatelje.

Nudimo širok spektar elemenata za dogadjaje svih veličina. Ukoliko vam je potrebna jednostavna scena za predavanje uz ozvučenje ili vizuelni detalji za promociju vašeg najnovijeg proizvoda, u mogućnosti smo da vam sve to organizujemo.

Kada naporno i vredno radite potreban vam je povremeni predah i malo zabave. Kompanijska zabava omogućiće vam prijatno druženje sa kolegama, zabavu u lepom ambijentu i predah koji nam je neophodan kako bismo nastavili da svoje profesionalne obaveze obavljamo na anjadekvatniji način. Zajedno sa kolegama odaberite muziku i meni koji je po vašem ukusu i opredelite se za Košutnjak kao pravo mesto za uživanje.

Slike Satelit event centar za proslave

Dodatne informacije

Parking

240 mesta

ADRESA Satelit event centar za proslave

NOVA GODINA BEOGRAD - Satelit event centar za proslave - DOCEK NOVE 2021. GODINE

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove 2021 godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde .
Pozovite nas na 062/262-212 da vam predložimo najbolje ponude za docek Nove godine koje Beograd ima.
Call centar Kuda veceras servisa za rezervacije želi vam srećnu Novu 2021. godinu!

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

5 + 8 =
(1) Komentara
Boris Dvoržak
Boris Dvoržak
Možda najbolji event centar za proslave u Beogradu. Bio sam za doček Nove godine i bilo je spektakularno. Nova godina i Beograd su odličan spoj.
08.08.2019.