SAVASAVA RESTORAN
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Jocina ada, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

do 120 gostiju

Nezaboravne uspomene se stvaraju i najlepši momenti dešavaju na najinspirativnijim mestima. Uživati je lako, ukoliko izaberete pravi kutak za to.

Da li volite prirodu, reku, vino i dobru hranu? Ako je odgovor da, onda definitivno treba da posetite restoran SavaSava. Ovo fantastično mesto je stvoreno sa idejom i željom da sve ove elemente spoji na jednom mestu i omogući uživanje svim ljubitelja istih.

 

SAVA SAVA RESTORAN PROSLAVE

 

Zašto su SavaSava restoran proslave jedinstvene, autentične i izuzetno popularne?

Bilo da je u pitanju porodični ručak, svirka, korporativna ili proslava vama bitnog datuma, na najlepšem mestu na obali reke, prelepi ambijent i ljubazno osoblje restorana SavaSava će učiniti da uživate u svakom trenutku.

 

 

Nekada je na ovom mestu, na Jocinoj adi, postojalo porodično imanje koje je okupljalo različite ljude. Za njega se uvek vezivalo druženje, smeh, zvuci gitare, a rađale su se i velike ljubavi. Održavajući tradiciju dugu 150 godina i prave vrednosti nastao je porodični Sava Sava concept u kome uživamo danas!

U SavaSava restoranu kažu da najviše vole da zajedno sa svojim gostima slave ljubav. Zato, ako vam je potrebno mesto u prirodi, sa srcem velikim da u njega stane do 120 gostiju onda je SavaSava idealno mesto za sve vaše proslave.

 

 

Proslave na otvorenom su uvek posebne i drugačije, a i njih možete organizovati u ovom sjajnom ambijentu. Od maja do oktobra, svaki petak je rezervisan za venčanja, krštenja, rođendane ili poslovne skupove i proslave .

Magične dekoracije prostora, stapaju se sa zelenilom i bojama prirode stvarajući čarobnu atmosferu vaše proslave. Vašim zvanicama SavaSava će ponuditi osvežavajuće koktele, bogat izbor pića, izuzetno posluženje na bazi švedskog stola, set menija ili kanapea, besprekornu uslugu i preršt pozitivne energije.

Spoj moderne i tradicionalne kuhinje će vas oduševiti. Uživaćete u prefinjenim ukusima i dekoracijama i osetiti ljubav koja je uložena u svaki tanjir koji se servira.

 

Verujte nam, vaša proslava će biti nezaboravna!

 

SAVASAVA RESTORAN ADRESA

 

 

SavaSava restoran nalazi se na adresi Jocina ada, Beograd.

Do njega možete doći savskim nasipom, pešaka ili kolima ali i sa reke – gliserom, skuterom ili čamcem. Obezbedjeno je parking mesto za vaše vozilo – bilo kopneno ili vodeno.

 

SAVASAVA RESTORAN KONTAKT

 

Ukoliko želite da organizujete nezaboravnu proslavu u SavaSava restoranu, pozovite 062-111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike SAVASAVA RESTORAN

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA SAVASAVA RESTORAN

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara