Slodes Inn event centar
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Borska 92f, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

300 osoba

Ukoliko biste želeli venčanje ili neku drugu proslavu gde ćete se osećati prijatno i gde ćete uživati u različitim ukusima, onda je Slodes Iinn pravo mesto za vas.


SLODES INN ZA PROSLAVE

Slodes Inn poseduje restoransku i konferencijsku salu za sve vrste proslava, konferencija, predavanja, promociju knjige ili slično. Sale su vrlo prijatne i uživaćete u vašoj proslavi. Svečana restoranska sala može primiti do 300 gostuju dok konferencijska sala može primiti do 100 gostiju. Slodes Inn vam može ponuditi kompletnu organizaciju proslave, od organizacije sale do muzičara, fotografa, matičara. Fantastični gastronomski specijaliteti oduševiće vas, pripremaju ih iskusni mastori u kuhinji koji brinu o svakom zalogaju.

Slodes Inn organizovao je mnogo različitih proslava i može se reći da su pravi profesionalci u pitanju i da će vam sve pripremiti na jedinstven i poseban način. Takođe imaju vrlo iskusno osoblje koje će vam pomoći pri odabiru hrane i pića. Sale poseduju klimu tako da nije važno kakvo je vreme napolju, vi ćete svakako uživati.

Obe sale organizovane su tako da se mogu prilagoditi svakoj vašoj želji i svemu što zamislite. Slodes Inn hotel poseduje i wellness centar, pa ukoliko nakon proslave provodite noć u ovom hotelu, sigurno ćete imati potpuni ugođaj.SLODES IN EVENTAR CENTAR ADRESA

Ovaj fantastičan hotel za vašu proslavu skriven je od centra grada i gužve, nalazi se na adresi Borska 92f.SLODES INN KONTAKT

Ukoliko biste želeli da proslavite neki važan datum uz vaše najdraže, pozovite 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) kako biste dobili sve potrebne informacije.

 

Slike Slodes Inn event centar

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Slodes Inn event centar

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Olivera
Olivera
Proslava nam je bila jako lepa, osoblje je baš prijatno, dočekani smo kao da smo njihovi :) sve pohvale
18.03.2020.