Splav Gatsby
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Ušće bb, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

300

Splav Gatsby je mesto gde je svaki trenutak poseban i nezaboravan. Ako je to ono što vam je potrebno, proslavite vaš specijalan dan na splavu Gatsby i uživajte sa vašim najdražima u neodoljivom ambijentu koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. 

Izgovorite vaše sudbonosno "Da" u jednom od najlepših splavova u Beogradu koji je postao sinonim za dobar provod. Neki trenuci zaslužuju poseban ambijent, zato je ovo pravo mesto za vaše proslave.

 

SPLAV GATSBY PROSLAVE

 

Splav Gatsby proslave će učiniti nezaboravnim. Uživajte zajedno sa vašim gradim ljudima u luksuznom ambijentu koji poseduje sve što je potrebno da vaš specijalan dan bude savršen i da u potpunosti uživate u svakom trenutku. 

Splav Gatsby je prostran i komforan, što pruža mogućnost većih ili manjih proslava i ceo prostor može se preurediti prema vašim željama. Bilo da želite da proslavite godišnjicu, venčanje, rođenje ili rođendan, splav Gatsby će se potruditi da proslava bude nezaboravna i dinamična. 

Kapacitet splava Gatsby je do 300 mesta, od kojih je190 sedećih. Splav poseduje i 100 parking mesta koji je potpuno besplatan. 

Ukoliko želite, možete sami organizovati vaš dan a možete sve prepustiti vrhunskim organizatorima koji će sve vaše želje pretotiči u realnost. U ponudi su meniji od koji možete sami osmisliti ponudu koja će se služiti tokom proslave. 

Možete proslaviti vaš specijalan dan svakog dana osim subote, kada vaša proslava može biti u dogovorenom delu kluba. Iskoristite atraktivnu ponudu splava Gatsby i dodatne pogodnosti koje am mogu biti od značaja. 

 

SPLAV GATSBY ADRESA

 

Jedinstveni splav Gatsby nalazi se na dobro poznatoj lokaciji, na adresi Ušće bb, Beograd.

 

SPLAV GATSBY KONTAKT

 

Ukoliko želite da proslavite vaš poseban dan na splavu Gatsby, rezervišite vaš datum pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Splav Gatsby

i


ADRESA Splav Gatsby

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara