Splav Hot Mess
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Ušće bb, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

do 300 ljudi

Oni koji uživaju u noćnim izlascima, sigurno znaju za popularni splav Hot Mess gde možete organizovati vrhunsku proslavu. Ako ste zamišljali nešto ekskluzivno i nesvakidašnje, splav Hot Mess biće vaš pravi odabir. 

 

SPLAV HOT MESS PROSLAVE

 

Splav Hot Mess učiniće vaše proslave magičnim i nezaboravnim. Pre svega, ambijent splava je i više nego jedinstven zahvaljujući bazenu na sredini splava. Pored odličnog provoda i ambijenta, vaša proslava može biti dinamična i nezaboravna zahvaljujući kvalitetnoj zabavi koju će vam splav Hot Mess obezbediti.

 

splav hot mess

 

Ukoliko želite, celu organizaciju možete prepustiti stručnom timu koji će vam organizovati sve do najsitnijih detalja. Odaberite dekoraciju po ukusu, set meni iz ponude i pronađite najbolji bend koji će ulapšati vašu proslavu. Ovo su glavne stavke za nezaboravan dan kao iz bajke.

Sa obzirom da je splav Hot Mess imao čast da organizuje veliki broj proslava, budite uvereni da vas očekuje odlična atmosfera i besprekorna organizacija.

Kapacitet splava je do 300 ljudi, što vam omogućuje i veće i manje proslave. Ono što je sigurno, ceo prostor se može organozvati prema vašim idejama kako bi sve bilo savršeno i magično.

 

SPLAV HOT MESS ADRESA

 

Sjajni splav Hot Mess nalazi se u atraktivnom delu Beograda, tačnije na adresi Ušće BB, Beograd.

 

SPLAV HOT MESS KONTAKT

 

Uko želite da organizujete proslavu na splavu Hot Mess, vaš termin možete zakazati putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Splav Hot Mess

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Splav Hot Mess

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Srki
Srki
Savršeno mesto za proslave!
24.05.2021.
Sve ponude Nova godina