Splav Lasta za proslave
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Sajamski Kej Bb, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

500 osoba

Potreban vam je tropski ambijent na vodi za vašu proslavu? Splav Lasta za proslave je idealan prostor za sve vrste privatnih ali i korporativnih proSlava.

 

SPLAV LASTA PROSLAVE


Gradski splav Lasta proslave jedan je od najpopularnijih splavova u Beogradu kada su u pitanju RnB i House žurke. Ukoliko ste bili deo splava Lasta u jednoj od sjajnih večeri, sigurno ste poželeli da organizujete vašu proslavu iz snova u ovom magičnom ambijentu. Lasta splav spreman je da ugosti i do 500 osoba u vašoj proslavi, bilo to da je svadba, venčanje ili korporativna proslava firme.

Enterijer splava Lasta dizajnirano je poznati beogradski arhitekta Đorđe Gec, koji je zaslužan za sjajne ambijente još nekoliko lokala u Beogradu. Lastu često nazivaju i beogradski Majami, jer je enterijer ukrašen prelepim palmama, koje dodatno doprinose ovom tropskom ambijentu.

Organizujte vašu proslavu u magičnom ambijentu splava i doživite nezaboravno iskustvo u všoj proslavi. Ispuniće sva vaša očekivanja i zahteve, kako bi vam priredio nezaboravnu atmosferu u svom veoma prijatnom i toplom ambijentu. 

 

SPLAV LASTA ZA PROSLAVE LOKACIJA


Splav Lasta za proslave nalazi se na lokaciji koja postaje sve više popularna kada je u pitanju noćni provod. Tačna adresa na kojoj se nalazi splav Lasta je Sajamski Kej BB, Beograd, na šetalištu iza Beogradskog sajma.

 

LASTA SPLAV ZA PRSOALVE KONTAKT


Ukoliko biste želeli da organizujete vašu proslavu na splavu Lasta, možete nas kontaktirati na broj telefona 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp). Nudimo i kompletnu organizaciju vaše proslave što uključuje bend, fotografa, dekoraciju i još mnogo toga.  

Slike Splav Lasta za proslave

Dodatne informacije

Parking

Da.
ADRESA Splav Lasta za proslave

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara