Splav Play za proslave
- Rezervacije: 062-111-22-33
(2)

Adresa

Ušće bb (kod Muzeja savremene umetnosti), Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

400 ljudi

Splav Play je kombinacija restorana sa prelepim pogledom, opuštenog kafea za popodnevno uživanje sa prijateljima i lounge kluba gde ćete doživeti neponovljivo lounge iskustvo u kasnim noćnim satima. Ima jedinstven pogled na Kalemegdansku tvrđavu, na ušće reke Save u Dunav i na Stari grad, a nalazi se na Ušću, na adresi Brodarska bb.

Na splavu Play možete da uživate od jutra do mraka jer se na njemu po čitav dan nešto dešava, što opravdava slogan splava „play all day“ . Splav Play veoma je pogodan za jutranju kaficu i razbuđivanje sa laganim povetarcem i prelepim pogledom, popodne za lagani ručak sa porodicom ili poslovnim partnerima i uveče za lounge iskustvo uz bend uživo ili DJ miks.

Usluga je jedna od boljih u gradu. Sa veoma prijatnim, predusetljivim i raspoloženim osobljem i vrhunskim kuvarima sa dugogodišnjim iskustvom. Radno vreme splava je od 10h ujutru do 02h ujutru.

Zbog moći transformacije koju ima od lounge-a preko restorana do kluba, pa čak i event centra, Splav Play sa uspehom organizuje korporativne proslave, ali i gostovanja dj-eva i bendova.

Slike Splav Play za proslave

Dodatne informacije

Parking

Da
ADRESA Splav Play za proslave

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(2) Komentara
Cica
Cica
Najbolji pogled, najromanticnije mesto! Divno divno!
23.08.2019.
Ivan
Ivan
Lep pogled. Super usluga.
23.08.2019.
Sve ponude Nova godina