Splav restoran Gabbiano za proslave
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Kej oslobođenja bb (kod hotela Jugoslavija), Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

do 500 osoba

Restoran Gabbiano je na dva nivoa, sa otvorenom kuhinjom, tako da gosti mogu gledati proces prireme jela. Prostran, elegantan i dobro opremljen prostor u kombinaciji sa stručnim osobljem čini Gabbiano idealnim mestom za uspešno organizovanje svih vrsta svečanosti, kao i poslovnih sastanaka, seminara, konferencija, prezentacija , promocija, modnih revija. Kapacitet restorana je 250 gostiju, a sa baštom može ugostiti i do 500 osoba.

Ima veličanstven pogled na reku. 
Prostor je klimatizovan i akustičan - pogodan za sve vrste vaših proslava.

Meni je internacionalan, sa naglaskom na mediteranskoj i italijanskoj kuhinji. U restoranu je sve home made, počevši od hleba i peciva, preko testenine i kolača, do ceđenih sokova.
Sva jela se pripremaju od posebno biranih svežih organskih namirnica. 

Pružamo vam mogućnost organizovanja svadbenih svečanosti svih veličina od 80 pa do 250 osoba, gde se u bilo kojoj varijanti ima osećaj savršeno iskorišćenog prostora.

Prelepa bašta daje jos jednu mogućnost, a to je venčanje na otvorenom. Pustite mašti na volju!

Profesionalno za Vas organizujemo kompanijske proslave: team building, koktel party, seminar, prezentaciju, promociju, kurs, press konferenciju, modnu reviju! Obezbedićemo profesionalnu i detaljnu pripremu kompletnog programa.

Takođe, kod nas možete organizovati rođendanske proslave, proslave krštenja, godišnjice mature, rođenje deteta, devojačke i momačke večeri...

Uvek smo raspoloženi da Vam pružimo dodatne informacije kako bi izašli u susret Vašim željama - kontaktirajte nas ili posetite na Dunavu - Kej Oslobođenja bb.

Dobrodošli!

Slike Splav restoran Gabbiano za proslave
ADRESA Splav restoran Gabbiano za proslave

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Splav Gabbiano
Splav Gabbiano
Gabbiano splav je najbolji splav za proslave i svadbe kod Hotela Jugoslavija na Novom Beogradu.
03.03.2019.