Splav Tag za proslave
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Adresa

Ušće bb, Novi Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

400 ljudi

Splav Tag nalazi se na ušću Save u Dunav, sa novobeogradske strane, tik uz Brankov most. Ovo mesto je jedan od novijih splavova u Beogradu koji je za kratko vreme stekao veliku popularnost zbog jako dobre atmosfere.Tokom dana Tag je gastropub, a već od 23h počinje noćni program koji je veoma raznovrstan. Radno vreme lokala, koji može da primi 400 gostiju, je do četiri sata ujutru.

Priuštite sebi i prijateljima poseban noćni izlazak na Splavu Tag. Mi ćemo biti domaćin vašeg rođendana ili neženja, korporativnog izleta ili bilo koje druge prigode. Privilegija sa ovim vip paketom je najbolje gostoprimstvo.

Splav Tag za proslave je jedan od najlepših splavova po mnogima. Splav koji je na dva nivoa, na donjem nivou je restoran a na gorenjem kafić koji se nalazi pod vedrim nebom. Na splavu Tag osim dobrih žurki različitih tema možete uzivati i tokom dana u velikoj ponudi osvežavajućih pića i specijaliteta iz kuhinje.

Učinićemo vaš dan vrlo posebnim! Ako u našem klubu proslavljate rođendan, mi ćemo vam ponuditi posebnu ponudu i puno iznenađenja koja nikada nećete zaboraviti! Kontaktirajte nas kako bismo sve dogovorili.

Između ostalog, na splavu Tag možete organizovati sve vrste privatnih i korporativnih proslava.

 

 

Slike Splav Tag za proslave

Dodatne informacije

Parking

Ulilčni parking

ADRESA Splav Tag za proslave

NOVA GODINA BEOGRAD - Splav Tag za proslave - DOCEK NOVE 2021. GODINE

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove 2021 godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde .
Pozovite nas na 062/262-212 da vam predložimo najbolje ponude za docek Nove godine koje Beograd ima.
Call centar Kuda veceras servisa za rezervacije želi vam srećnu Novu 2021. godinu!

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

5 + 8 =
(1) Komentara
Splav Tag Proslave
Splav Tag Proslave
Proslave u restoranu ili na krovu u klubu. Super povoljni uslovi na vrhunski sredjenom splavu sa možda najlepšim pogledom na Beogradsku tvrdjavu noću.
16.08.2019.