Splav Tag za proslave
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Adresa

Ušće bb, Novi Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

400 ljudi

Splav Tag nalazi se na ušću Save u Dunav, sa novobeogradske strane, tik uz Brankov most. Ovo mesto je jedan od novijih splavova u Beogradu koji je za kratko vreme stekao veliku popularnost zbog jako dobre atmosfere.Tokom dana Tag je gastropub, a već od 23h počinje noćni program koji je veoma raznovrstan. Radno vreme lokala, koji može da primi 400 gostiju, je do četiri sata ujutru.

Priuštite sebi i prijateljima poseban noćni izlazak na Splavu Tag. Mi ćemo biti domaćin vašeg rođendana ili neženja, korporativnog izleta ili bilo koje druge prigode. Privilegija sa ovim vip paketom je najbolje gostoprimstvo.

Splav Tag za proslave je jedan od najlepših splavova po mnogima. Splav koji je na dva nivoa, na donjem nivou je restoran a na gorenjem kafić koji se nalazi pod vedrim nebom. Na splavu Tag osim dobrih žurki različitih tema možete uzivati i tokom dana u velikoj ponudi osvežavajućih pića i specijaliteta iz kuhinje.

Učinićemo vaš dan vrlo posebnim! Ako u našem klubu proslavljate rođendan, mi ćemo vam ponuditi posebnu ponudu i puno iznenađenja koja nikada nećete zaboraviti! Kontaktirajte nas kako bismo sve dogovorili.

Između ostalog, na splavu Tag možete organizovati sve vrste privatnih i korporativnih proslava.

Kapacitet splava Tag za svadbu ili venčanje je od 40 do 100 sedećih mesta, dok je kapaictet za korporativne proslave i koktel varijante kapacitet do 200 stajaćih mesta. 

Cene menija za svadbe i venčanj je od 30€ do 50€, u zavisnosti od vaših potreba.  

 

Slike Splav Tag za proslave

Dodatne informacije

Parking

Ulilčni parking

ADRESA Splav Tag za proslave

Najčešća pitanja

Srpska Nova Godina - Splav Tag za proslave - Doček

Muzika:

Piće:

Hrana:

Cena:

Kontakt:
Muzika Splav Tag za proslavePiće Splav Tag za proslaveHrana Splav Tag za proslaveCena Splav Tag za proslaveKontakt Splav Tag za proslaveOstavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Splav Tag Proslave
Splav Tag Proslave
Proslave u restoranu ili na krovu u klubu. Super povoljni uslovi na vrhunski sredjenom splavu sa možda najlepšim pogledom na Beogradsku tvrdjavu noću.
16.08.2019.