Splav Water ski rush
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Savski kej, Blok 45, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

100

Splav Water ski rush je mesto neverovatne zabave i uživanja. Ako želite da vaša proslava bude zaista drugačija, Splav Water ski rush je pravo mesto za vas. Uživajte sa vašim najdražima uz reku i prijatan ambijent i doživite jedinstvvene momente koje ćete uz Splav Water ski rush  posebno pamtiti.

 

SPLAV WALTER SKI RUSH PROSLAVE

 

Splav Water ski rush proslave biće nezaboravne i magične! Vreme je za proslavu potpuno drugačijeg koncepta u kojoj će svi vaši gosti uživati zajedno sa vama. Splav Water ski rush je splav koji se nalazi na reci Savi na Novom Beogradu i predstavlja jednu od najzanimljivijih lokacija za sve vrste proslava.

Ono što izdvaja Splav Water ski rush od mnogih lokala, jeste mogućnost iznajmljivanja spalva za proslave uz zabavu na reci koja podrazumeva vožnju brodićem, kajakom, a tu su i najbolje sup daske, kao i skijanje na vodi.

Ukoliko ste avanturista, odaberite jednu od avantura na vodi i prepustite se čaroliji ovog sjajnog splava za proslave. Zakupite ceo splav koji je kapaciteta do 100 ljudi, uz mogućnost hrane i pića po izboru u neograničenim kloličinama. Takođe, možete i sami osmisliti hranu i ponudu pića kako bi sve bilo baš onako kako ste zamislili.

Isto tako je slučaj i sa muzkom, odaberite sami ili sve prepustite vrhunskim organizatorima splava koji tačno znaju šta vam je potrebno tokom proslave.

Neka vaš specijalan dan bude proslavnjem sa stilom, u magičnom ambijentu i uz mnogo zabave koju niko neće nikada zaboraviti!

 

 

SPLAV WALTER SKI RUSH ADRESA

 

Splav Walter ski Rush, kao što smo predhodno pomenuli, nalazi se na Novom Beogradu, na adresi Savski kej, Blok 45.

 

 

SPLAV WALTER SKI RUSH ADRESA

 

Ukoliko želite da proslavite svoj specijalan dan na čuvenom splavu Walter Ski rush, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

Slike Splav Water ski rush

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Splav Water ski rush

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara