Srpski dvor
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Žiže Markovića 7, Rušanj 11194

Vidi na mapi

Kapacitet

400

Restoran Srpski dvor nalazi se u Rušnju, daleko od centra Beograda što čini čini ovo mesto idealnim ukoliko želite da pobegnete od gužve i maksimalno uživate u vašoj proslavi. Ovo je spoj elegancije, tradicije, luksuza i fantastične energije koja odiše ovim ambijentom.SRPSKI DVOR PROSLAVE

Srpski dvor poseduje dve sale različitog kapaciteta, veliki parking za 200 vozila, dečiju igraonicu i šest apartmana. Velika sala kapaciteta je do 400 gostiju, manja sala je za 150 gostiju, a u ponudi je i open air koncept na otvorenom I posebno je osmišljen i dizajniran za sve one koji vole proslave u prirodi I ukoliko prave proslavu tokom letnjih dana.

Savršeno I luksuzno uređen prostor ulepšava prirodni ambijent idealan je za ceremoniju venčanja, ima I otvoren prostor sa velikim podijumom za ples.

 

restoran srpski dvor

 

 

Ono što je posebno primamljivo za mladence jeste crkva koja se nalazi u sklopu ovog komleksa kako biste mogli da obavite crkveno venčanje ukoliko želite. U sklopu obe sale nalazi se igralište za najmlađe sa raznim animacijama kako bi se svi tokom celog dana zabavljali.

Jedinstveni gastronomski specijaliteti koji se pripremaju sa puno pažnje za vaše vančanje oduševiće vas već na prvi ukus. Bogat meni sa tradicionalnim jelima svideće se bez sumnje svakom vašem gostu. Osoblje ovog restorana potrudiće se da vam ispuni svaku vašu želju kako bi sve bilo onako kako želite.

Do sada su organizovali veliki broj proslava koje su prošle I više nego uspešno, zato ne sumnjajte u vašu proslavu koju organizuje jedan od najboljih ekipa za organizaciju proslave. Posetite ih I uverite se o čemu je reč.
SRPSKI DVOR ADRESA

Ovo fantastično mesto Srpski dvor nalazi se u Rušnju, na adresi Žiže Markovića br. 7. I idealno je za one koji ne vole gradsku gužvu.


 

SRPSKI DVOR KONTAKT

Ukoliko biste želeli da organizujete vašu proslavu u restoranu Srpski dvor, kontaktirajte 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) kako biste dobili potrebne informacije.

Slike Srpski dvor

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Srpski dvor

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Dragica
Dragica
Fantastično mesto!!!
31.03.2021.