Šuma Kosmaj
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Kosmajska 29, Rogača

Vidi na mapi

Radno vreme

19;00 - 07:00

Kapacitet

Do 45

Šuma Komaj je mesto gde vaša čarolija počinje. Ne propustite priliku da proslavite doček Nove godine ili kakav god drugi povod imali za proslavu u jednom od najlpših prostora na manje od sat vremena od Beograda, na Kosmaju. U pitanju je prostor koji pruža mogućnost da potpuno uživate tokom celog dana i noći i to u potpunoj intimi.

 

ŠUMA KOSMAJ PROSLAVE

 

Šuma Kosmaj vam omogućuje da vašu proslavu organizujete tokom cele godine i sigurni smo da ćete se nezaboravno provesti. Objekat ima 25 sedecih mesta. Sa drugačijim rasporedom može da primi 30-45 osoba sa opcijom barskih stolica i visokog sedenja. Nalazi se ispod Kosmaja u neposrednoj blizini pivare Kabinet. Objekat je u sred šume na privatnom imanju i poseduje parking za 15-20 vozila. 

Očekuju vas nezaboravni trenucima u kojima ćete uživati sa vašim najdražima. Unutrašnjost je opremljena tako da imate sve što vam je potrebno za uživanje. Šuma Kosmaj poseduje veliko dvorište i možete organizovati razne igrice, kako za starije, tako i za mališane.

Ukoliko želite da proslavite vaš poseban dan ili Novu godinu u ovom prostoru, daleko od gradske gužve i vreve, ovo je vaš pravi odabir.

 

ŠUMA KOSMAJ ADRESA

 

Šuma Kosmaj nalazi se, kao što smo rekli, na manje od sat vremena od Beograda, na Kosmaju, a adresa je Kosmajska 29, Rogača.

 

ŠUMA KOSMAJ KONTAKT

 

Ukoliko želite da organizujete proslavu u prostoru Šuma Kosmaj, rezervišite vaš datum pozivom na broj  063 379 519.

 

Slike Šuma Kosmaj

Dodatne informacije

Parking

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da

i


ADRESA Šuma Kosmaj

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara