Šuma Kosmaj
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Adresa

Kosmajska 29, Rogača

Vidi na mapi

Radno vreme

19;00 - 07:00

Kapacitet

Do 45

Šuma Komaj je mesto gde vaša čarolija počinje. Ne propustite priliku da proslavite doček Nove godine ili kakav god drugi povod imali za proslavu u jednom od najlpših prostora na manje od sat vremena od Beograda, na Kosmaju. U pitanju je prostor koji pruža mogućnost da potpuno uživate tokom celog dana i noći i to u potpunoj intimi.

 

ŠUMA KOSMAJ PROSLAVE

 

Šuma Kosmaj vam omogućuje da vašu proslavu organizujete tokom cele godine i sigurni smo da ćete se nezaboravno provesti. Objekat ima 25 sedecih mesta. Sa drugačijim rasporedom može da primi 30-45 osoba sa opcijom barskih stolica i visokog sedenja. Nalazi se ispod Kosmaja u neposrednoj blizini pivare Kabinet. Objekat je u sred šume na privatnom imanju i poseduje parking za 15-20 vozila. 

Očekuju vas nezaboravni trenucima u kojima ćete uživati sa vašim najdražima. Unutrašnjost je opremljena tako da imate sve što vam je potrebno za uživanje. Šuma Kosmaj poseduje veliko dvorište i možete organizovati razne igrice, kako za starije, tako i za mališane.

Ukoliko želite da proslavite vaš poseban dan ili Novu godinu u ovom prostoru, daleko od gradske gužve i vreve, ovo je vaš pravi odabir.

 

ŠUMA KOSMAJ ADRESA

 

Šuma Kosmaj nalazi se, kao što smo rekli, na manje od sat vremena od Beograda, na Kosmaju, a adresa je Kosmajska 29, Rogača.

 

ŠUMA KOSMAJ KONTAKT

 

Ukoliko želite da organizujete proslavu u prostoru Šuma Kosmaj, rezervišite vaš datum pozivom na broj  063 379 519.

 

Slike Šuma Kosmaj

Dodatne informacije

Parking

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da

ADRESA Šuma Kosmaj

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara