Svečana sala Avenija
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Jurija Gagarina 40a, Novi Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

250

Ako želite maštu da pretvorite u realnost, svečana sala Avenija biće pravi odabir za vas. Ono što je sigurno, jeste da ćete vi i vaši dragi gosti doživeti trenutke za pamćenje. Budite deo najelegantijeg prostora u Beogradu i stvorite najlepše uspomene.

 

SVECANA SALA AVENIJA PROSLAVE

 

Svecana sala Avenija ogranizuje zaista jedinstvene proslave u kojima se sa ljubavlju uživa. Očekuje vas magičan ambijent, moderno opremljen i koji poseduje najkvalitetniju opremu za vaš savršen dan. Najkvalitetnije ozvučenje, rasveta kao i ventilacija i klima najvažnije su za proslave kako bi sve proteklo prijatno i opuštajuće.

SveČana sala Avenija je kapaciteta do 250 gostiju što vam pruža mogućnost veće ili manje proslave. Šta god da pomislite, njim restorana Avenija će to pretočiti u realnost.

Po želji možete odabrati meni iz ponude i preurediti ga prema vašim idejama i ukusima. Ukoliko nemate previše vremena za organizaciju, sve možete prepustiti vrhunskom timu organizatora koji će vam organizovati sve do najsitnijih detalja. 

Svečana sala Avenija poseduje i parking za vas i vaše goste, što znači da ne morate brinuti o vozilima.

Uživaćete u svakom trenutku provedenim u ovoj magičnoj sali koja je poznata po prijatnoj atmosferi i velikom broju uspešnih proslava.

Uživajte onako kako zaslužujete iučinite vašu proslavu nezaboravnom!

 

 

SVECANA SALA AVENIJA ADRESA

 

Svečana sala Avenija nalazi se na odličnoj lokaciji, u pitanju je adresa Jurija Gagarina 40a, Novi Beograd.

 

SVECANA SALA AVENIJA KONTAKT

 

Ukoliko želite svoj savršeni dan da proslavite u svečanoj sali Avenija, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

Slike Svečana sala Avenija

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Svečana sala Avenija

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara