Svečana sala Avenija
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Adresa

Jurija Gagarina 40a, Novi Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

250

Ako želite maštu da pretvorite u realnost, svečana sala Avenija biće pravi odabir za vas. Ono što je sigurno, jeste da ćete vi i vaši dragi gosti doživeti trenutke za pamćenje. Budite deo najelegantijeg prostora u Beogradu i stvorite najlepše uspomene.

 

SVECANA SALA AVENIJA PROSLAVE

 

Svecana sala Avenija ogranizuje zaista jedinstvene proslave u kojima se sa ljubavlju uživa. Očekuje vas magičan ambijent, moderno opremljen i koji poseduje najkvalitetniju opremu za vaš savršen dan. Najkvalitetnije ozvučenje, rasveta kao i ventilacija i klima najvažnije su za proslave kako bi sve proteklo prijatno i opuštajuće.

SveČana sala Avenija je kapaciteta do 250 gostiju što vam pruža mogućnost veće ili manje proslave. Šta god da pomislite, njim restorana Avenija će to pretočiti u realnost.

Po želji možete odabrati meni iz ponude i preurediti ga prema vašim idejama i ukusima. Ukoliko nemate previše vremena za organizaciju, sve možete prepustiti vrhunskom timu organizatora koji će vam organizovati sve do najsitnijih detalja. 

Svečana sala Avenija poseduje i parking za vas i vaše goste, što znači da ne morate brinuti o vozilima.

Uživaćete u svakom trenutku provedenim u ovoj magičnoj sali koja je poznata po prijatnoj atmosferi i velikom broju uspešnih proslava.

Uživajte onako kako zaslužujete iučinite vašu proslavu nezaboravnom!

 

 

SVECANA SALA AVENIJA ADRESA

 

Svečana sala Avenija nalazi se na odličnoj lokaciji, u pitanju je adresa Jurija Gagarina 40a, Novi Beograd.

 

SVECANA SALA AVENIJA KONTAKT

 

Ukoliko želite svoj savršeni dan da proslavite u svečanoj sali Avenija, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

Slike Svečana sala Avenija

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Svečana sala Avenija

Najčešća pitanja

Srpska Nova Godina - Svečana sala Avenija - Doček

Muzika:

Piće:

Hrana:

Cena:

Kontakt:
Muzika Svečana sala AvenijaPiće Svečana sala AvenijaHrana Svečana sala AvenijaCena Svečana sala AvenijaKontakt Svečana sala AvenijaOstavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara