Svečana sala Biser
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Ibarski Put, Meljak

Vidi na mapi

Kapacitet

270

Svečana sala Biser je savršen odabir za sve one koji maštaju o elegantnoj proslavi sa stilom. Restoran udaljen od Beograda taman toliko da vam pruži intimu, a opet toliko blizu da se čini idealnim mestom za svaku vrstu proslave.

 

SVECANA SALA BISER BEOGRAD

 

Svečana sala Biser jedna je od najpopularnijih restorana za svaku priliku, bilo da planirate venčanje, krštenje, veridbu ili punoletstvo, budite uvereni da ćete ovde doživeti lepe trenutke. 

U svom elegantnom i sofisticiranom stilu, organizovaće vam besprekornu proslavu u kojoj ćete i vi i vaši gosti uživati. Očekuje vas prostran ambijent, odlična usluga i vrhunski meni specijalno osmišljen za proslave.

Kapacitet svečane sale Biser je do 270 mesta što se čini idealnim za veće ili manje proslave, a poseduje i parking gde će vaši gosti moći sigurno da parkiraju auto. Svečana sala Biser opremljena je najkvalitetnijom opremom kao što je ozvučenje, moderna rasveta, ventilacija i klimatizacija za opuštenu i prijatnu proslavu. 

Ukoliko želite, svečana sala Biser obezbediće vam i dekoraciju od prirodnog cveća, kristale, svećice i sve što zamislite da može biti savršena dekoracija za vaš specijalan dan.

Budite drugačiji i uživajte u vrhunskoj proslavi u svečanoj sali Biser.

 

SVECANA SALA BISER ADRESA

 

Svećana sala Biser nalazi se nedaleko od Beograda, u pitanju je adresa Ibarski Put, Meljak, na oko pola sata od Beograda.

 

SVECANA SALA BISER KONTAKT

 

Ukoliko želite da organizujete proslavu u svečanoj sali Biser, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

Slike Svečana sala Biser

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Svečana sala Biser

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara
Sve ponude Nova godina