SVEČANA SALA LEWISIA
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Dobropoljska 2, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

do 120 gostiju u restoranu i 30 gostiju u bašti

Svečana sala Lewisia, smeštena na Voždovcu, na Autokomandi, učiniće sve da Vaš poseban dan bude jedinstven i magičan. Idealan je izbor kako za svadbe, tako i za proslave rođendana, rođenja deteta, krštenja, korporativne proslave i sve druge značajne događaje.

 

SVEČANA SALA LEWISIA PROSLAVE

 

Nakon uspešnih 16 godina bavljenja ugostiteljstvom, svečana sala Lewisia i njen profesionalni tim odlučili su se da odu jedan korak dalje. Sada svojim vernim gostima pružaju priliku da u novom prostoru organizuju, osim rođendana, i druge važne životne događaje, poput: venčanja, krštenja, proslava firmi, kongresa, a sve češće i slava .

U novoj svečanoj sali udobno može da se smesti do 120 gostiju u restoranu i 30 gostiju u bašti. Iskoristite mesece lepog vremena i uživajte u prelepim spoljnim sadržajima. Poklonite im svoje poverenje, a za uzvrat ćete dobiti sjajne uspomene.

 

 

Da se i najmlađi gosti lepo provedu na Vašoj proslavi, pobrinuće se animatori svečane sale Lewisia koji će čuvati decu dok se vi provodite. Garantovano će im biti zabavno zahvaljujući brojnim zanimljivostima koje ih čekaju u Lewisia igraonicama. Imate mogućnost da uz Lewisia event hall u najam uzmete i njihovu spoljnu ili unutrašnju igraonicu za decu.

Još jedna od prednosti ove prelepe svečane sale za proslave jeste i veliki parking za sve goste.

Dugogodišnje iskustvo i ljubav prema ugostiteljstvu su se spojili i napravili mesto koje predstavlja ostvarenje svih Vaših snova, a zove se svečana sala Lewisia.

Njen autentičan enterijer i profesionalna usluga čine da Lewisia bude uvek korak ispred svih ostalih. U njoj se hedonizam servira u svakom tanjiru, a atmosfera je takva da ćete poželeti da zauvek traje. Svaki sklopljen brak, proslavljeno punoletstvo ili rođendan biće iskustvo koje ćete pamtiti i dugo prepričavati.

Dobro došli!

 

Lewisia events posebna ponuda - zakažite bilo koji datum do kraja godine i ostvaite sledeće povoljnosti

* Igraonica za decu gratis
* Popust na zvanične cene menija 1€ (cena menija već od 21€)

 

SVEČANA SALA LEWISIA ADRESA

 

Svečana sala Lewisia nalazi se na Voždovcu, na Autokomandi, u ulici Dobropoljska 2, Beograd.

 

 

SVEČANA SALA LEWISIA KONTAKT

 

Ukoliko želite da organizujete proslavu u svečanoj sali Lewisia, pozovite 062-111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike SVEČANA SALA LEWISIA
ADRESA SVEČANA SALA LEWISIA

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara