Svečana sala Pastuv za proslave
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Paštrovićeva 2, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

250 osoba

Svečana sala Pastuv na Hipodromu je idealno mesto za vašu proslavu u mirnom delu Beograda. Ova svečana sala iza sebe ima dugogodišnju tradiciju i izuzetan kvalitet koji neguju već duži niz godina.

 

restoran pastuv vencanja

 

Restoran Pastuv Vencanja

Nesvakidašnji ambijent restorana Pastuv savršen je za sve vrste proslava, a svakako u njoj možete organizovati i vaše magično venčanje. Svečana sala restorana Pastuv renovirana je i opremljena u elegantnom stilu koji je prepoznatljiv za ovaj restoran.

Učinite da vaše venčanje bude jedinstveno, napravite izvanredne uspomene pored ergele konja koja se nalazi u blizini svečane sale. Kapacitet ove sale je za 250 osoba, a parking je obezbeđen za sve njegove posetioce, tako da nećete imati brigu o vašem prevoznom sredstvu tokom proslave.

svecana sala pastuv proslave 


Svečana sala Pastuv proslave
 

Svecana sala Pastuv iza sebe ima veliki broj organizovanih proslava i odličan je za svaku vrstu proslave. Bila to svadba, venčanje ili korporativna proslava firme, ambijent je jedinstven i prilagodiv za sve vrste veselja. Ne smemo izostaviti tradicionalnu kuhinju ovog restorana, koji svoje specijalitete priprema na veoma neobičan i ukusan način.

 

Svecana sala Pastuv lokacija

Svecana sala Pastuv nalazi se kod beogradskog Hipodroma, na adresi Paštrovićeva 2. Restoran se nalazi u blizini mosta na Adi, tako da ga je vrlo lako doći do njega iz bilo kog dela grada.

 

Svečana sala Pastuv kontakt

Ukoliko ste se odlučili da vašu privatnu ili korporativnu proslavu organizujete u ovoj elegantnoj svečanoj sali to možete učiniti pozivnom na broj telefona 062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

Slike Svečana sala Pastuv za proslave

Dodatne informacije

Parking

Da
ADRESA Svečana sala Pastuv za proslave

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Restoran Pastuv
Restoran Pastuv
Ponuda hrane je izvanredna. Svaka čast vlasnicima, menadzmentu, kuvarima i konobarima.
10.02.2020.