T6 Limited
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Ovčanski Put 24, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

150 osoba

T6 Limited je idealno mesto za sve generacije, od bake i deke do najmlađih mališana koji imaju mnoštvo zanimacija za zabavu. Jedinstveno mesto ušuškano je daleko od gradske gužve u kojem ćete pronaći potreban mir. Pored raznih proslava koje možete proslaviti ovde, možete uživati u sjajnom bazenu, sauni, đakuziju, balonu za fudbal i teretani koji su uređeni po najvišim standardima.

 

T6 RESTORAN

Savršenog i modernog enterijera ovaj restoran oduševiće vas svojim izgledom i kvalitetom u svakom smislu te reči. Elegantan i istovremeno udoban i topao, čini da ovo mesto bude idealno za svaku priliku. Bilo da želite porodičan ručak, romantičnu večeru u dvoje ili poslovnu večeru, uživaćete u svakoj sekundi koju budete proveli ovde. Kuvari koji pripremaju gastronomske specijalitete za vas kontantno istražuju ukuse i uvek pripremaju svako jelo na jedinstven i pažljiv način kako bi sve doveli do savršenstva.

 

T6 RESTORAN ZA PROSLAVE

Ukoliko tražite mesto koje će biti idealo za vaš važan dan i savršenu proslavu, T6 je najidealnije mesto za sve vrste proslava. Bilo da želite da izgovorite sudbonosno „Da“ vašem partneru, proslavite krštenje, rođendan, rođenje deteta ili korporativnu proslavu, T6 Limited restoran će za vas pripremiti proslavu kakvu ćete dugo pamtiti. Dobro organizovan tim koji vladaju svojim umećem prirediće vam dan kakav želite i budite sigurni da će je vaši gosti dugo prepričavati. Ako želite manju ili veću proslavu za vas i vaše najbliže , vaše je samo da kažete a tim T6 restorana će se potruditi da ispuni sve vaše želje.

 

T6 LIMIDET RESTORAN ADRESA

Restoran T6 Limited smešten je kao što smo rekli, daleko od gradske gužve i nalazi se u Ovči, na adresi Ovčanski put 32b, nedaleko od Pančevačkog mosta i poseduje svoj parking tako da ne morate brinuti gde ćete se parkirati.

 

T6 RESTORAN KONTAKT

Ukoliko želite da provedete opušten dan u ovom sjajnom kompleksu T6 Limited ili biste voleli da organizujete vaš važan dan i provedete se nezaboravno, možete pozvati broj 062/26-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike T6 Limited

Dodatne informacije

Parking

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA T6 Limited

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Luksuzna i glamurozna sala za proslave.
Luksuzna i glamurozna sala za proslave.
Nemam reči koliko je dobro ovo mesto!
27.02.2020.