The Dream
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Karađorđeva 2-4, Beton Hala, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

400 gostiju

Izgovorite sudbonosno da ili proslavite rođendan u najekskluzivnijem prostoru u Beogradu The Dream koji je nastao sa posebnom pažnjom i idejom da vaše proslave budu zaista posebne. Uživajte u eleganciji i sofisticiranom stilu koji će vaš specijalan dan pretvoriti u čaroliju.

 

DREAM EVENT BEOGRAD

 

The Dream Beograd nalazi se u popularnoj Beton Hali, što znači da možete organizovati proslavu u samom centru zbivanja. Svaki detalj uređen je sa puno pažnje i stila kako bi sve bilo savršeno kada je vaš poseban dan u pitanju. 

 

The dream event

 

Kosmopolitski meni, stilizovan art deko enterijer samo je deo onoga što će vas oboriti sa nogu. Ambijent je takav da možete proslaviti venčanje, korporativni događaj, rođendan ili pak specijalne eventove.

Organizatori The Dream event-a učiniće sve da zadovolje vaše potrebe i učine da se i vi i svaki vaš gost oseća psoebno. Sami možete odabrati dekoraciju, meni kao i ponudu pića. Vaša želja njihova je zapovest, zato odaberite najbolje za vaš poseban dan. 

Ono što vam možemo garantovati, jeste da će sve biti savršeno i da će to biti dan za pamćenje koji ćete pamtiti i vi i vaši dragi gosti.

 

THE DREAM ADRESA

 

Kao šro smo pominjali, The Dream nalazi se u Beton Hali, na adresi Karađorđeva 2-4, Beograd.

 

THE DREAM KONTAKT

 

Ukoliko želite da proslavite vaš specijalan dan u magičnom ambijentu The Dream event-a, pozovite broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) i rezervišite vaš termin na vreme.

 

 

Slike The Dream

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA The Dream

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Sandra
Sandra
Ambijent kao iz bajke
27.07.2021.